ΜΟΔΑ

Το πιο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι είναι γεγονός και είναι Levi’s

Όταν σκέφτεσαι τζιν παντελόνι φυσικά το μυαλό σου πάει στη Levi's. Είναι ένα brand συνδεδεμένο με αυτό το κυρίαρχο ρούχο που οφείλει πια να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα αντρική ή γυναικεία, ανεξάρτητα από την ηλικία. Επομένως, αν κάποιος ξέρει καλά από αυτό το ύφασμα και συνεπώς αυτό το ρούχο είναι η Levi's, η οποία μετά το εμβληματικό 501, συνεχίζει να γράφει ιστορία στο denim με ένα ακόμα λανσάρισμα.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε γνωστό το λανσάρισμα ενός νέου τύπου τζιν παντελονιού. Πρόκειται για το πιο ψηλόμεσο τζιν που έχει υπάρξει και είναι 3.8cm ψηλότερο από το 501, το οποίο είχε τα πρωτεία μέχρι σήμερα. Back to 1930s, λοιπόν με ένα ακόμα denim παντελόνι, το οποίο θα μπορείς να βρεις στις τιμές που έτσι κι αλλιώς κυμαίνονται τα ρούχα του brand.

Τα νούμερα θα ξεκινούν από το 24 και θα φτάνουν το 32, ενώ το παντελόνι θα είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα, όπως όλα τα μοντέλα.

Δεν ξέρω πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι, τι είδους εφαρμογή θα έχει, αλλά είμαι περίεργη να δω την εφαρμογή του πάνω μου, πάνω σου και γενικότερα στους ποικίλους γυναικείους σωματότυπους.