STYLING TIPS

Αυτό είναι το τζιν που κολακεύει κάθε σιλουέτα

24MEDIA

Θυμάμαι τον εαυτό μου να ψάχνει μονίμως το ιδανικό τζιν παντελόνι. Κάθε φορά που έβγαινα για ψώνια ήμουν σε μόνιμη αναζήτηση για το τζιν που θα γινόταν το αγαπημένο μου, αυτό που θα γινόταν «το παντελόνι». Νομίζω με καταλαβαίνεις, αφού κι εσύ θα είχες κάποια στιγμή περάσει από αυτό το στάδιο. Αν λοιπόν, ακόμα σε ενδιαφέρει να βρεις το ιδανικό τζιν παντελόνι, τότε σου έχω την τέλεια πρόταση.

Πρόκειται για μία νέα denim σειρά της Lee, με παντελόνια που είναι σχεδιασμένα για να ενισχύουν την κάθε σιλουέτα. Πρόκειται για την σειρά Body Optix που συνδυάζει την κληρονομιά του denim σχεδιασμού και τη επιστήμης. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα “contouring” εφέ που ενισχύει τις αναλογίες κάθε σώματος και τονίζεις τις φυσικές καμπύλες, με τη βοήθεια της σκίασης και των οπτικών ραφών. Με την πρώτη δοκιμή θα νιώσεις ότι αυτό το τζιν παντελόνι αγκαλιάζει την επιδερμίδα σου κι όχι ότι απλά το φοράς, έχοντας την τέλεια αίσθηση.

24MEDIA

 

Το σήμα κατατεθέν skinny fit της Lee® με κανονική μέση, μία ψηλόμεση επιλογή με φερμουάρ στον αστράγαλο, η Bib σαλοπέτα και εφαρμοστά Rider jackets αποτελούν την νέα συλλογή Body Optix, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το mom jeans με έμπνευση από τα ’90s για μία ακόμα πιο κολακευτική εφαρμογή.

24MEDIA

 

Εμείς τα δοκιμάσαμε και μπορώ να σου πω ότι όντως τα jeans από την Body Optix κάνουν και για τον δικό σου σωματότυπο. Δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις για να με επιβεβαιώσεις.

My tip: Ένα τζιν παντελόνι με τέτοια εφαρμογή δεν μπορεί παρά να γίνει ένα από τα hero items της ντουλάπας σου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να το φοράς σχεδόν με τα πάντα, από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο, μέχρι το βραδινό ποτό, με τα sneakers ή τα ψηλοτάκουνα.