ΜΟΔΑ

Το λαμπερό fashion show της Intimissimi στη Βερόνα είχε θέμα το cabaret

Στην όψη ενός εντυπωσιακού fashion show πάντα «λυγίζουμε» και αυτό που πραγματοποιήθηκε στην Βερόνα πριν λίγες ημέρες μας έκανε να αντιδράσουμε με ενθουσιασμό. Στις 29 Οκτωβρίου, η Intimissimi παρουσίασε το F/W 19-20 show με ένα catwalk εμπνευσμένο από το cabaret.

Ακόμη: Στο εντυπωσιακό show της Calzedonia στη Βερόνα βρήκαμε το It αξεσουάρ της σεζόν

Το catwalk ήταν «ντυμένο» στα λευκά, με μεγάλους πολυέλαιους και οι χορευτές με ενδύματα εμπνευσμένα από την belle epoque. Ο ελαφρά φωτισμένος χώρος περιτριγυρισμένος με λευκό background και έπιπλα στις αποχρώσεις του ιβουάρ έθεσαν τον τόνο του μαγευτικού “White Carabet” που έφερε το όνομα της επίδειξης. Φώτα και σκηνικό εμπνευσμένο από το θρυλικό jolie café chantant είχαν ως αποτέλεσμα ένα ατμοσφαιρικό runway.

 

H παλέτα του απόλυτου λευκού αποτέλεσε τη βάση για το ιδανικό λευκό σκηνικό όπου κάθε γυναίκα θα μπορούσε να προβάλει τον εαυτό της. Το καθηλωτικό show με τα μοντέλα και τους επαγγλεματίες χορευετές πρόσφεραν μία αίσθηση Folies Bergère στην πασαρέλα, πάντα μέσα από την σύγχρονη ματιά της Intimissimi.

Στην πασαρέλα, παρουσιάστηκε η lingerie collection για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-20 του brand: δαντελένια σουτιέν και σλιπ, tone – on – tone fleurie balconette bras, δαντελένια κορμάκια bodies, bra tops με ελαστική υφή αλλά και prints: λεοπάρ και μοτίβα πύθωνα σε τούλι, glen plaid καρό σχέδια και πουά.

 

Για το βράδυ, dévoré βελούδο με κρόσσια, δαντέλα boudoir-style και εσώρουχα με λάμψεις από χρυσό.

 

Στη συλλογή της Intimissimi μπορεί κανείς να βρεις μεταξένιες πιτζάμες ανδρικού στιλ, ζακέτες με ενδιαφέροντα κοντράστ, σοφιστικέ παντελόνια σε τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα: λευκό, μαύρο, ροζ αντικέ και μια νέα απόχρωση του κόκκινου.

 

Ακόμη, εντύπωση προκαλούν τα κιμονό συνδυασμένα με παντελόνες ή ζακέτες με διπλά κουμπιά, και μακριά φορέματα με τιραντάκι ή μεταξωτά tops με σετ σορτς – όλα sensual chic.

 

Ακολούθησαν τα στιλάτα και μοντέρνα αντρικά looks της Initmissimi Uomo.Κλασικές πιτζάμες σε μονόχρωμα χρώματα ή σε κομψά μοτίβα, άνετες ρόμπες και ιδιαίτερα παντελόνια, σχεδιασμένα για να φορεθούν στο σπίτι και να καλύψουν κάθε ανάγκη – όλα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, υφών και πλέξεων. Και φυσικά, διαχρονικά και μοντέρνα κομψά πλεκτά αλλά και τα απαραίτητα boxer που πλέον θεωρούνται all-time iconic κομμάτια της Intimissimi Uomo.

 

Το Joséphine Baker ύφος των looks στην πασαρέλα συμπλήρωσαν άψογα τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων, το οποίο επιμελήθηκαν οι Franco Gobbi  και Michele Magnani αντίστοιχα, προσδίδοντας στο catwlalk ένα ακόμη πιο αυθεντικό cabaret αποτέλεσμα.

Ο Franco Gobbi – ο διεθνούς φήμης hairstylist και global ambassador του milk_shake, δημιούργησε χτενίσματα με πέρλες στα μαλλιά, αλλά και κρυστάλλινες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις τραγουδίστριες του cabaret. Ο Global Senior Artist της MAC Cosmetics, Michele Magnani δημιούργησε λαμπερά looks με στρας.