CALZEDONIA

Στο εντυπωσιακό show της Calzedonia στη Βερόνα βρήκαμε το It αξεσουάρ της σεζόν

Γενικά, είμαι άνθρωπος των αξεσουάρ. Πιστεύω ότι είναι το μυστικό όπλο που κάνει τις εμφανίσεις μας να ξεχωρίζουν, να διαφοροποιούνται από των υπόλοιπων ανθρώπων. Εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες στη δύναμη ενός αξεσουάρ με σκοπό να μου προσφέρει αυτή τη διαφορετικότητα που αναζητώ στις εμφανίσεις μου. Κάθε σεζόν, λοιπόν, αναζητώ το νέο It αξεσουάρ και φέτος το βρήκα κοιτώντας το show της Calzedonia.

Το ιταλικό brand παρουσίασε για άλλη μια χρονιά ένα εντυπωσιακό show στη Βερόνα της Ιταλίας. Το Calzedonia Leg Show 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, από τις υπόλοιπες χρονιές με μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας.

 

Διάβασε ακόμη: Στο show του Balenciaga είχε LED γυαλιά ηλίου και Next Top Model t-shirts

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Βερόνα φιλοξένησαν το Leg Show 2019 Hotel Edition. Η πασαρέλα παρουσιάστηκε μέσα από μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός Grand Hotel, μια επιβλητική εικόνα χάρη στο σκηνικό που αναπαριστούσε την πρόσοψη ενός ξενοδοχείου με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτιά του όπου οι πόρτες άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές, δίνοντας ζωή σε μια σειρά από διαφορετικά σκηνικά που εναλλάσσονταν μαζί με τις τάσεις που έλεγαν τη δική τους ιστορία στο catwalk.

 

Δες ακόμη: Τα ιπτάμενα φορέματα στο show του Issey Miyake ήταν η καλύτερη στιγμή στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Εκεί ήταν που είδαμε και το νέο Ιt αξεσουάρ της σεζόν. Η πασαρέλα του show φέτος έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν. Γρήγορα, λοιπόν, καταλάβαμε ότι είναι αυτά που θα αναδείξουν τις φετινές μας φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις.

 

Οι τάσεις της πασαρέλας στα καλσόν; Logomania. Καλσόν καλυμμένα με γράμματα, όπως τα μεγάλα μεγέθους logos με γράμματα CLZ ή τα γράμματα σε όλο το μήκος του ποδιού για ένα graphic δαντελένιο effect. Για τις πιο τολμηρές, μεταλλικές και λαμπερές υφές για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη. Καλσόν και κολάν μεταμορφώνονται σε εκτυφλωτικά στοιχεία που γοητεύουν και κλέβουν τη ματιά από τα ρούχα, φωτίζοντας και το πιο minimal look.

 

Τα σχέδια παίζουν βασικό ρόλο στο δημιουργικό συμβολισμό της συλλογής. Κάποια από τα πιο ελκυστικά σχέδια είναι, χωρίς αμφιβολία, τα σχέδια με Brit-style όπως πιε ντε πουλ, καρό στιλ με macro-diamonds και οι λεπτές ρίγες σε στιλ Oxford Street. Ζεστά και άνετα κομμάτια από κασμίρ μέσα από έναν συνδυασμό με λαμπερές πλέξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου για ζεστό και άνετο cocoon effect.

 

Στην πρώτη σειρά του show φιλοξενήθηκαν celebrities, όπως το super model ουγγρικής καταγωγής Barbara Palvin, που είχε αποτελέσει πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής Calzedonia και top influencer με 12,9 εκατ. followers στο ίνσταγκραμ. Special guest του show, η Chiara Ferragni, digital ambassador του brand εδώ και μερικά χρόνια.

 

Παράλληλα με το show σε hôtellerie mood, πραγματοποιήθηκαν διάφορα digital activations με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την τάση της logomania συλλογής.