STREET STYLE

Πώς θα κάνεις update την πλισέ φούστα σου αυτή τη σεζόν

Η pleated φούστα είναι ένα trend που έκανε το ντεμπούτο του το 2014 και κρατά ακόμα και σήμερα. Ίσως, τώρα πια δεν τη φοράς με τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά σίγουρα δεν την έχεις κρύψει στην ντουλάπα. Και καλά έχεις κάνει, αφού υπάρχει ακόμα τρόπος να τη φορέσεις και να μην μοιάζει outdated. Μερικές πινελιές από τα σημερινά trends, λίγο από το προσωπικό σου στιλ και το αποτέλεσμα θα κάνει ξανά την πλισέ σου φούστα να βρει τη θέση της στο street style.

Το πουλόβερ, το ζιβάγκο, οι μπότες και τα μποτάκια, ένα σακάκι αλλά και πολλά αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σου για να κάνεις συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν κάθε πλισέ φούστα που υπάρχει στην ντουλάπα σου. Παρακάτω θα βρεις 4 outfits με βάση την πλισέ σου φούστα που είναι πολύ εύκολο να τα δημιουργήσεις με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Χάρισέ της ένα vintage ύφος, συνδυάζοντάς την με τα V-pointed shoes, ένα πλεκτό πουλόβερ και μία mini bag που αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη τάση το ’19.

Ταίριαξέ την με ένα ζιβάγκο κι ένα blazer. Ολοκλήρωσε με μία ζώνη στη μέση, πάνω από το σακάκι και μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και τα σχέδια στο καλσόν.

Φυσικά και μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα booties της σεζόν. Ολοκλήρωσε με ένα oversized πουλόβερ και δώσε μία stylish πινελιά προσθέτοντας ένα baker boy hat.

Do it like Victoria και φόρεσε την pleated φούστα σου με ένα μονόχρωμο ζιβάγκο και τις άνετες slouch μπότες σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide