ΜΟΔΑ

Αυτή είναι η νέα it-bag της Miu Miu

H Miu Miu είναι η κύρια πηγή των 'must-haves': οι μπαλαρίνες με τις κορδέλες και οι γόβες στιλέτο που είναι ακόμα το επίκεντρο των φωτογραφιών με παπούτσια στο Instagram. Αλλά τώρα, είναι η σειρά για τις τσάντες της εταιρείας να πάρουν τα ηνία και να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας. Και μιλάμε συγκεκριμένα για το στιλ-κλειδί του οίκου για το φθινόπωρο του 2016: την Dahlia.

Μία μικρή τσάντα σε στιλ ‘ταχυδρόμος’, η Dahlia έκανε την εμφάνισή της στην πασαρέλα με την πιο αξιοζήλευτη μορφή: γεμάτη από πολλά κοσμήματα και μικροσκοπική, μας έκανε να την ερωτευθούμε με την πρώτη ματιά. Βέβαια, μην νομίζεις πως η νέα αυτή αγάπη του κόσμου της μόδας περιορίζεται μόνο σε αστραφτερή μορφή  γιατί η Dahlia έρχεται και σε πιο πρακτικές version -μεγαλύτερα μεγέθη και χρώματα- που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της νέας σου αγαπημένης τσάντας.

#miumiuAUTOMNE16 Dahlia bag with jewel buckle ( @cococapitan) P.S. link in bio

A photo posted by Miu Miu (@miumiu) on

H Dahlia έχει ήδη υιοθετηθεί από τα πιο διάσημα μοντέλα της εποχής, από την Taylor Hill μέχρι την Gigi Hadid. Και η αλήθεια είναι πως όταν η εξαιρετική αισθητική συνδέεται με μία φοβερά πρακτική τσάντα όπως αυτή, είναι δύσκολο να μην αποτελέσει αντικείμενο πόθου.