ΜΟΔΑ

Αυτή είναι η κατάλληλη παρέα για να ξεκινήσεις το τρέξιμο

Νέα σεζόν, νέα ξεκινήματα, νέοι στόχοι και νέες συνήθειες. Ειδικά το τελευταίο, νομίζω ότι είναι κάτι που όλοι αναζητάμε και η αλλαγή της σεζόν είναι πάντα ένα πολύ καλό πεδίο για να κάνεις την αρχή. Φυσικά όμως όταν μιλάμε για νέες συνήθειες, εννοούμε τις καλές συνήθειες, εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα τονώσουν τη διάθεσή σου. Εξάλλου μόνο έτσι θα έχει και νόημα να προσπαθήσεις.

Κρίνοντας, ίσως λίγο αυθαίρετα αλλά με μία βεβαιότητα που μου επιτρέπουν οι ψίθυροι στις παρέες μετά την ελευθερία των διακοπών, η πιο κοινή επιθυμία για μία συνήθεια που αφορά στον τρόπο ζωής είναι η άσκηση. Κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό, οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν αφορμές για να ξεκινήσουν από τώρα μία fit συνήθεια, έτσι ώστε να μην τρέχουν πάλι λίγο πριν την παραλία. Εδώ που τα λέμε, το τρέξιμο, είναι κοινώς γνωστό πια, ότι δεν είναι μόνο ένας αποτελεσματικός τρόπος άσκησης, αλλά ένας τρόπος εκτόνωσης από τη πίεση της καθημερινότητάς και με πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές επεκτάσεις. Μία βόλτα τρέχοντας στη γειτονιά σου ή στο κοντινό πάρκο είναι ένας τρόπος να μείνεις μόνη σου, να σκεφτείς, να ανακαλύψεις νέες γωνιές ή ακόμα και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Και σε όλα αυτά συνυπολόγισε το καλό που θα κάνεις στο σώμα αλλά και την υγεία σου.

 

Ιδανικά όλα μέχρι εδώ. Γιατί όμως, το τρέξιμο είναι πάντα στη λίστα με τα «to do», κάθε χρόνο, κάθε αλλαγή σεζόν; Αν σκεφτώ τον εαυτό μου, η απάντηση που θα δώσω είναι ότι ακόμα δεν έχεις βρει την κατάλληλη αφορμή. Για να μην ψάχνεις, σου βρήκα εγώ την και την αφορμή και την καλύτερη παρέα. Λέγονται Running Wednesdays και θα κάνουν αλλάξουν τις Τετάρτες σου. Γι’ αυτό φρόντισαν τα Cosmos Sports και τα New Balance που θα κάνουν το τρέξιμο μία αγαπημένη σου συνήθεια μέσα στην εβδομάδα.

 

Τα Running Wednesdays θα είναι το κοινό ραντεβού για όσους θέλουν παρέα για να ξεκινήσουν το τρέξιμο ή δεν τους αρκεί η μία φορά του σαββατοκύριακου. Έμπειροι Running Coaches θα σε καθοδηγούν στις οργανωμένες προπονήσεις 5km στην πόλη, από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και για 11 ακόμα συνεχόμενες εβδομάδες, σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Πάτρα.

 

Ετοιμάσουν λοιπόν, να φτάσεις το sportive στιλ και τη φόρμα σου στο ζενίθ, λαμβάνοντας μέρος στα Running Wednesdays που θα ξεκινήσουν από τα τρία Running Clubs, δηλαδή από τα καταστήματα Cosmos Sport σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Πάτρα. Δεν έχεις παρά να κλείσεις τη θέση σου, να φορέσεις τα αγαπημένα σου New Balance και να τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα Cosmos Sport. Βάλε τα δυνατά σου και το σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι μόνη σου σε αυτό.

Plus: Για να σου διαλύσω κάθε συννεφάκι αμφιβολίας, σημείωσε ότι μετά το τέλος της 1ης προπόνησης μετά από κλήρωση, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ζευγάρι New Balance Fuelcell Impulse. Επίσης αν ολοκληρώσεις 7 στις 11 προπονήσεις η New Balance θα σε επιβραβεύσει με ένα total outfit. Φυσικά, αν φράσεις το στόχο που είναι να ολοκληρώσεις όλα τα sessions, θα μπεις στην κλήρωση για δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για 2 άτομα στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019.

Τώρα πια οι Τετάρτες θα αποκτήσουν νόημα.

Κλείσε τη θέση σου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα:
Facebook Page Cosmos Sport
Cosmos Sport Blog
Instagram @cosmossport
www.newbalance.gr
Facebook Page @NewBalanceGreece
Instagram @newbalancegreece