ΜΟΔΑ

Αυτά τα δημιουργικά κόλπα θα σε βοηθήσουν να έχεις την ντουλάπα των ονείρων σου

Είναι δύσκολο να μην ψάχνεις τους σχεδιαστές, τα μοντέλα και τις bloggers (ή γενικά τον κόσμο της μόδας) για έμπνευση. Σίγουρα, έχουν ονειρεμένες γκαρνταρόμπες και αξιοζήλευτες ντουλάπες, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές: πόσες από εμάς έχουμε όντως τεράστιες ντουλάπες-δωμάτια; Για έμπνευση που είναι το ίδιο chic αλλά λίγο πιο πρακτική, απευθυνόμαστε σε καθημερινές γυναίκες στο Instagram για να μας δείξουν ακριβώς πώς γίνεται. Μόλις δεις τους χώρους τους και τα tips που μπορείς να πάρεις, έχουμε ένα προαίσθημα πως θα τρέξεις στο σπίτι για να δώσεις στη ντουλάπα σου το make-over που της αξίζει.

Little roominspo today Hope you all have a good evening☺️

A photo posted by Lisa Madeleine (@lisarosii) on

Λατρεύουμε το πώς ένα απλό rail μπορεί να δείξει τόσο στιλάτο όταν οι κρεμάστρες είναι βαλμένες με ίσες αποστάσεις και τα παπούτσια είναι τοποθετημένα πάνω σε φλοκάτη.

Para quem tem espaço, esta ai uma ótima ideia para guardar os óculos!!! #delavy_personal_organizer #personalorganizer #closet #oculos #pratico #praia

A photo posted by delavy_personal_organizer (@delavy_personal_organizer) on

Mπορείς να έχεις τα γυαλιά ηλίου σου όλα μαζί σε ένα μέρος, τοποθετώντας τα σε μία κρεμάστρα.

Ένα rail που μετακινείται και μερικά φωτάκια μπορούν να κάνουν μια γωνία δωματίου, μία ελκυστική μικρή ντουλάπα.

Ακόμα και τα αξεσουάρ χρειάζονται τακτοποίηση! Τα διαχωριστικά κουτάκια είναι ο τέλειος τρόπος να έχεις τα κοσμήματά σου στο συρτάρι.

Mais uma excelente ideia para organizar lenços!! #delavy_personal_organizer #personalorganizer #organização #organizer #lencos #closet

A photo posted by delavy_personal_organizer (@delavy_personal_organizer) on

Kράτα τα μαντήλια σου οργανωμένα και ατσαλάκωτα, κρεμώντας τα στην πόρτα με μανταλάκια.

Tα ράφια του τοίχου είναι συνήθως για βιβλία, αλλά όταν μένεις σε μικρό διαμέρισμα και έχεις μικρή ντουλάπα, μπορείς να βάλεις αλλού τα βιβλία γιατί εκεί είναι ο τέλειος χώρος για να βάλεις τα αγαπημένα σου ζευγάρια παπούτσια.

Λατρεύουμε την ιδέα να διακοσμήσεις τον χώρο της ντουλάπας σου με ένα μανεκέν -απλά καλύτερα να το έχεις εκτός ντουλάπας έτσι ώστε να μπορούν να δουν όλοι πόσο όμορφο είναι.

Mία γυάλινη βιβλιοθήκη σε προσιτή τιμή μπορεί να αναδείξει την συλλογή σου από παπούτσια τόσο κομψά όσο ένα έργο τέχνης.