ΜΟΔΑ

Νιώσε αυτοπεποίθηση με το σωστό outfit

Πέρασε ο Σεπτέμβρης και η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε με μία παράταση του καλοκαιριού. Αυτό ίσως να επηρέασε λίγο την ψυχολογία σου και δικαιολογημένα. Επομένως, οι στόχοι για τη σεζόν και τα νέα ξεκινήματα μετατέθηκαν για τον Οκτώβριο. Έχω την αίσθηση, ότι στη λίστα των περισσότερων βρίσκεται ο στόχος που έχει σχέση με έναν fit τρόπο ζωής, είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσεις γυμναστική, είτε να είσαι πιο τυπική, είτε να αρχίσεις να βάζεις στη ζωή σου την υγιεινή διατροφή. Για πολλές είναι όλα αυτά μαζί και εκεί είναι που ίσως χαθείς ανάμεσα σε τόσους στόχους, σε τόσες υποχρεώσεις. Γι' αυτό πρέπει να βρεις τον τρόπο που θα σε κάνει να το δεις όλο αυτό σαν κάτι ευχάριστο κι όχι σαν αγγαρεία.

Αυτή η χρονιά είναι η ιδανική για να κάνεις την αρχή και δεν μιλώ αυθαίρετα. Σκεπτόμενη γυναικεία, μπορώ να καταλάβω ότι το στυλ είναι βασικό στοιχείο που επηρεάζει την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου. Η sportive τάση και η athleisure αισθητική, τα οποία έχουμε αναλύσει πολλάκις είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη φυσική κατάσταση που σου αξίζει.

Το γυναικείο community των adidas Women και τα COSMOS SPORT είναι οι σύμμαχοί σου στο νέο σου ξεκίνημα. Από το τι θα φορέσεις, πόσο άνετα θα νιώσεις και πώς θα κάνεις την αρχή για την νέα σου πιο fit ζωή. Μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου σε καλούν να φορέσεις ότι σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και η νέα συλλογή adidas Bras & Tights που θα ανακαλύψεις στα COSMOS SPORT και στο www.cosmossport.gr σίγουρα είναι προτρεπτική για να κάνεις την αρχή. Πλέον, τα αθλητικά ρούχα δεν είναι μία στολή προπόνησης. Έχουν θηλυκότητα, αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του γυναικείου σώματος και σου δίνουν στυλ.

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει την αρχή και επιστρέφει στην προπονητική της ρουτίνα, φορώντας την νέα iconic training συλλογή. Bras και tights που είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση στην προπόνηση, είναι τα όπλα σου για να νιώσεις καλά και να τολμήσεις, να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις.

Η γοητεία της νέας συλλογής που θα κάνει κάθε προπόνηση απολαυστική σχετίζεται με την ελευθερία των επιλογών. Είτε αναζητάς ελαφριά,  μεσαία ή  μέγιστη υποστήριξη από το bra σου, στην training συλλογή της adidas θα βρες την ιδανική. Από την άλλη, tights που σου χαρίζουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και κρατούν μακριά την ενοχλητική υγρασία που προκαλεί ο ιδρώτας θα διαλύσουν κάθε πρακτικό εμπόδιο που μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την προπόνησή σου.

 

Φόρα το αγαπημένο σου adidas tight, το bra που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ξεκίνα να διαμορφώνεις τη δική σου fit ρουτίνα.

Η επιλογή είναι δική σου. Μπες στο www.cosmossport.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα COSMOS SPORT για να ανακαλύψεις τον fit & stylish εαυτό σου. Φόρα ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και αντιμετώπισε με αυτοπεποίθηση τον νέο σου στόχο.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα adidas CY,GR στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.