ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα σκουλαρίκια που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου

Τα σκουλαρίκια είναι φετίχ για πολλές γυναίκες. Άλλες έχουν αδυναμία στις πέρλες, άλλες στα εντυπωσιακά με τις πολύχρωμες πέτρες κι άλλες στους κρίκους. Καμία όμως δεν αρκείται σε ένα μόνο ζευγάρι και είναι πολύ λογικό. Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιος απόλυτος κανόνας αλλά από αισθητική και μόνο σκοπιά (μάλλον) δεν θα φορούσες ποτέ τα εντυπωσιακά σου σκουλαρίκια μαζί με το τζιν ή για να πας στο γραφείο.

Αν και αυτή τη στιγμή τα είδη που μπορείς να βρεις στα σκουλαρίκια είναι εκατοντάδες υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που καλό είναι να υπάρχουν στη συλλογή σου καθώς είναι διαχρονικά και θα ολοκληρώσουν πολλές φορές το outfit σου με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε 3 τύπους σκουλαρικιών που είναι πολύ πιθανό να έχεις. Αλλά επειδή μπορεί να βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ή ανανέωσης ρίξε μία ματιά στα σκουλαρίκια παρακάτω.

Κρίκοι

Χρυσοί ή ασημένιοι, με σχέδιο ή χωρίς, οι κρίκοι είναι ένα από τα σκουλαρίκια που δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους.

Folli Follie Apeiron Rose Gold Plated Κρίκοι

Pandora ασημένιοι κρίκοι

Κρεμαστά

Είναι θηλυκά, είναι κομψά και μπορούν κάλλιστα να δώσουν extra πινελιές κομψότητας στα outfits σου, ειδικά όταν πρόκειται για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Zolotas σκουλαρίκια THETIS σε επιχρυσωμένο ασήμι

Kessaris σκουλαρίκια από τιτάνιο

Διακριτικά

Είναι αυτά τα σκουλαρίκια που θα φοράς καθημερινά, αφού ως δια μαγείας ταιριάζουν με όλα σου τα outfits. Αν βρεις το κατάλληλο για το στιλ σου, τότε σπάνια θα το αλλάζεις.

Swarovski Flash Pierced σκουλαρίκια

Pandora Forever PANDORA Rose σκουλαρίκια

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kessarisofficial