OUTFITS

Tony Awards: 6 εμφανίσεις από τα βραβεία που γέμισαν τη μέρα μας με χρώμα (και χαρά)

Evan Agostini/Invision/AP

Εκτιμώ πολύ τους ηθοποιούς που βραβεύονται στα Tony Awards. Θεωρώ ότι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι για ένα τέτοιο βραβείο, έχουν πολλά ταλέντα. Πρέπει να είναι καλοί ηθοποιοί, καλοί χορευτές, τραγουδιστές και η λίστα συνεχίζεται. Εκτιμώ τους ανθρώπους αυτούς και το ίδιο φαίνεται να κάνει και πολύς κόσμος που απολαμβάνουν αυτούς τους καλλιτέχνες, κάθε χρόνο στη σκηνή του Broadway.

Όλοι αυτοί οι φανταστικοί ερμηνευτές, λοιπόν, παρευρέθηκαν στα 73α βραβεία Tony τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ. Γιορτάζοντας το Pride (διανύουμε εξάλλου τον μήνα του Pride) και με ένα εντυπωσιακό background στο κόκκινο χαλί που περιλάμβανε 20.000 τριαντάφυλλα, βαμμένα στα χρώματα της σημαίας του Pride, ηθοποιοί όπως η Lucy Liu και η Regina King εμφανίστηκαν στην εκδήλωση με σκοπό να τιμήσουν τους ταλαντούχους καλλιτέχνες που ερμήνευσαν φέτος στο Broadway.

Οι εμφανίσεις στο red carpet ήταν διασκεδαστικές. Είχαν χρώμα, απέδωσαν μια αίσθηση ελευθερίας, χαλάρωσης και χαράς και γενικά είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διάβασε ακόμη: Όσκαρ 2019: Η αναπάντεχη τάση στο κόκκινο χαλί που δίνει χρώμα στη ζωή μας

Επιλέξαμε τις 6 αγαπημένες, τις πιο κομψές, πολύχρωμες (και όχι μόνο) και stylish εμφανίσεις που μας έβγαλαν όλα τα παραπάνω συναισθήματα και το καλύτερο; Μας έφτιαξαν την μέρα. Αυτός δεν είναι και ο σκοπός της μόδας;

Regina King

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Με ένα εκπληκτικό, halter neck Prada ροζ φόρεμα, η Regina King έλαμπε ολόκληρη. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά με το styling η ηθοποιός, μιας και η bold απόχρωση του φορέματος και η άψογη εφαρμογή του ρούχου ήταν αρκετά για να μας εντυπωσιάσουν. Φυσικά τα statement διαμαντένια σκουλαρίκια της, με επιτυχία ολοκλήρωσαν το look της.

Δες ακόμη: Vanity Fair Oscar party: Τα μακιγιάζ και τα χτενίσματα που δεν πρέπει να χάσεις

Lucy Liu

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Δεν αγαπώ το τούλι. Παρ’ όλα αυτά, το Christian Siriano φόρεμα της Lucy Liu σε αυτή την τόσο fun και -θα τολμήσω να πω- λαχταριστή απόχρωση ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να λατρέψουμε το look της ηθοποιού. Φυσικά, το ενδιαφέρον cut-out και λαιμόκοψη του φορέματος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να στεφθεί με επιτυχία η εμφάνισή της.

Billy Porter

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Ο Billy Porter έχει καταφέρει να κάνει κάτι θαυμάσιο με τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί: να ανακτήσουμε το ενδιαφέρον μας για τα red carpet looks. Συχνά, οι εμφανίσεις σε επίσημα events έχουν το γνωστό, πατροπαράδοτο glam στοιχείο και από τότε που ο ηθοποιός άρχισε να εμφανίζεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, σαν μικρά παιδιά στο παγωτατζίδικο περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι θα φορέσει. Για άλλη μια φορά, μας εντυπωσίασε, λοιπόν, φορώντας ένα Μαρία-Αντουανετικού ύφους σύνολο, το Celestino custom made look του Porter είχε για άλλη το “drama” που πάντα αναζητούμε από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Sienna Miller

Embed from Getty Images

Εμφάνιση με χρώμα δεν ήταν, αλλά το ρομαντικού ύφους, δαντελένιο φόρεμα της Sienna Miller ήταν μια «αποκάλυψη». Και αυτό, γιατί μας άνοιξε τα μάτια και μας υπενθύμισε την αιώνια γοητεία ενός μαύρου φορέματος. Φυσικά η “boatneck” λαιμόκοψη και η βελούδινη ζώνη με την εντυπωσιακή αγκράφα ολοκλήρωσαν άψογα το look προσφέροντας στη σταρ, απαράμιλλη κομψότητα.

Διάβασε ακόμη: Met Gala 2019: Οι διάσημες που βγήκαν τελείως εκτός θέματος

Tina Fey

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Η βασίλισσα της κωμωδίας, Tina Fey, φόρεσε ένα glittery, χρυσό κοστούμι για την εμφάνισή της στα βραβεία. Μας αρέσει όταν βλέπουμε «αντισυμβατικά» (για τα δεδομένα βραβείων πάντα) looks στο κόκκινο χαλί και η Fey υποστήριξε απόλυτα το κομψό αυτό σύνολο.

Danai Gurira

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Το Gucci, βικτωριανού ύφους φόρεμα της Danai Gurira ήταν από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της βραδιάς. Η κρεμ απόχρωση και οι χρυσές λεπτομέρειες στο φόρεμα έδωσαν τη σωστή δόση glam στο look που ήταν γεμάτο ρετρό vibes. Δέκα με τόνο στην Danai, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP