OUTFITS

GQ Awards: Η Victoria Beckham με λευκό κοστούμι, η Elle Fanning στα καλύτερά της και ένας Iggy Pop με το πιο stylish τοπ της βραδιάς

Grant Pollard/Invision/AP

Ναι, το «μεγάλο όνομα» της βραδιάς μπορεί να ήταν ο David Beckham, αλλά θα αφήσουμε στην άκρη την τελειότητά του (είπε με μια δόση υπερβολής) και θα επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι ακόμη κι αν τα British GQ Men of the Year Awards τιμούν άνδρες, ήταν οι γυναίκες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους.

Διάβασε ακόμη: O David Beckham είναι ο άντρας της χρονιάς για το GQ, της δεκαετίας και της ζωής μας όλης

Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε τον καταπληκτικό Iggy Pop που με το Gucci κοστούμι του και το ημιδιάφανο τοπ με το χαρακτηριστικό GG λογότυπο και χρωματιστά aviator γυαλιά ηλίου που με την κουλ και στιλάτη εμφάνισή του, «βάζει» κάτω όλους τους επιδέξιους millennials που με μανία φορούν τα Supreme και North Face προσπαθώντας να κάνουν καριέρα στο Instagram, στο κόκκινο χαλί του event περπάτησαν stylish γυναίκες κάνοντας stylish εμφανίσεις.

Δες ακόμη: Φεστιβάλ Βενετίας – Κόκκινο Χαλί: Το “drama” της Iman, το glam της Catherine Deneuve και το ”άγαλμα” Candice Swanepoel

Προσωπικότητες όπως η Victoria Beckham, η Adwoa Aboah και η Elle Fanning κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους με τις καλοντυμένες τους εμφανίσεις. Ακόμα κι αν σε έναν θεσμό που βραβεύει άνδρες και η πλειοψηφία των καλεσμένων ξεπερνάει σε αριθμό τις γυναικείες παρουσίες, οι σταρ αυτές ξεχώρισαν, μας ενέπνευσαν και -για να είμαστε ειλικρινείς- μας έφτιαξαν τη διάθεση μια τόσο μέρα του φθινοπώρου. Στόχος επετεύχθη.

Adwoa Aboah

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Θα βάλω πρώτη-πρώτη την καταπληκτική Adwoa Aboah, το πανέμορφο αυτό μοντέλο που μας έκανε πράσινες από τη ζήλια (λόγου χάρη) με το πανέμορφο καταπράσινο Gucci φόρεμά της. Δεν τολμούν συχνά οι γυναίκες να φορέσουν μια τόσο «πράσινη» (και όχι σμαραγδί ή γαλαζοπράσινη) απόχρωση στο κόκκινο χαλί, οπότε ήταν μια ευχάριστη αυτή έκπληξη που μας φύλαγε η Aboah. Φανταστική από την κορυφή ως τα νύχια.

Victoria Beckham

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Με ένα εκπληκτικό λευκό κοστούμι με μαύρα κουμπιά έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η Victoria Beckham. Το τρίκουμπο σακάκι της είχε oversized γραμμή το ίδιο και το παντελόνι της που σχεδόν κάλυπτε τα παπούτσια της. Πολλά δημοσιεύματα είπαν ότι η Beckham ταίριαξε το κοστούμι της με αυτό του άνδρα της David και ενώ δεν βρίσκουμε καμία ομοιότητά ανάμεσα στα δύο κοστούμια έκαναν και οι δυο καλοντυμένες εμφανίσεις.

Elle Fanning

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Η εκπληκτική και πάντα καλοντυμένη Elle Fanning έκανε από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της βραδιάς με το Dolce & Gabbana φόρεμά της. Το ημιδιάφανο μάξι φόρεμα διέθετε 3D λουλούδια στη λαιμόκοψη του φορέματος αλλά και στη φούστα κάνοντάς το look της από τα πιο κομψά αλλά και σέξι της βραδιάς.

Naomi Campbell

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Μόνο η Naomi Campbell θα μπορούσε να εμφανιστεί με ένα 2000s εμπνευσμένο σύνολο στο κόκκινο χαλί, που δεν είναι ούτε κάποιο υπέρλαμπρο φόρεμα, ούτε μια σέξι εμφάνιση που κάπου έχεις ψιλοδεί. Αντιθέτως, το υπέρκομψο Dior σύνολό της περιλάμβανε ένα λευκό σατέν πουκάμισο, ψηλόμεση γαλάζια παντελόνα και ένα φανταστικό πανωφόρι στο χρώμα του πάγου ήταν ένα look που καμία άλλη γυναίκα δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει στο κόκκινο χαλί. Σίγουρα είναι ενδιαφέρον να βλέπεις στο κόκκινο χαλί κάτι διαφορετικό, ε;

Winnie Harlow

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Η Winnie Harlow με κοστούμι από την ανδρική συλλογή της Prada F/W ’19 έκανε μια από τις πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς. Το σατέν σταυρωτό σακάκι συνδυασμένο με τη bondage εμπνευσμένη ζώνη και την καρφίτσα σε σχήμα καρδιάς λειτούργησαν όλα φανταστικά μεταξύ τους ώστε να στεφθεί το look με επιτυχία.

Iggy Pop

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Δεν γινόταν να αφήσουμε ασχολίαστη την αβυσσαλέα προσωπικότητα και άρα και εμφάνιση του Iggy Pop. Ένα royal blue κοστούμι και ένα ημιδιάφανο τοπ που ανέγραφε το λογότυπο της Gucci ήταν αρκετό για να κάνει ο superstar την παρουσία του αισθητή. Φυσικά, τα χρωματιστά aviator γυαλιά ηλίου του ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να βρούμε αυτή την εμφάνιση καλοντυμένη, μια από την οποία δεν μπορούμε παρά να εμπνευστούμε.

Nicole Kidman

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Αν και η εμφάνιση στο γραφείο προκάλεσε αντιδράσεις (αρνητικές ως επί το πλείστον), θεωρώ ότι αν αποφύγεις να κοιτάξεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Kidman τα οποία, let’s face it, ήταν ανεπιτυχή τότε ίσως να μπορέσεις να απολαύσεις το όμορφο φόρεμά της. Σε κίτρινο χρώμα το column dress με ζιβάγκο λαιμόκοψη και μακριά μανίκια είχε ένα ενδιαφέρον pattern το οποίο περιλάμβανε κρύσταλλα Swarovski προσφέροντας ένα πιο glam αποτέλεσμα, η εμφάνιση ήταν μια κομψή -αν εξαιρέσουμε το beauty look της ηθοποιού.

Κεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP