CELEBRITIES

O David Beckham είναι ο άντρας της χρονιάς για το GQ, της δεκαετίας και της ζωής μας όλης

Grant Pollard/Invision/AP

Κάποιες φορές αυτό το «όσο περνούν τα χρόνια, όσο ωριμάζει τόσο καλύτερο γίνεται» που λένε για το κρασί, ταιριάζει και σε ανθρώπους. Ο David Beckham είναι το παράδειγμα που μπορεί να στηρίξει τέλεια το επιχείρημα και δεν χρειάζεται να πω πολλά πολλά για να σε πείσω, αρκεί να σου δείξω μία φωτογραφία του από την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τους άντρες της χρονιάς που διοργάνωσε το Βρετανικό GQ στην Tate Modern στο κεντρικό Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης.

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

David Beckham, μετά συζύγου Victoria και γιου Brooklyn έφτασαν στον τόπο της απονομής όπου ο David ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Editor’s Special Award, από τον διευθυντή της έκδοσης, Dylan Jones. Τα βραβεία του περιοδικού δίνονται «στους άνδρες και τις γυναίκες που διαμορφώνουν τα πολιτιστικά τοπία του κόσμου, από τον χώρο του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας κ.α.α».

Διάβασε κι αυτό: 6 φορές που ο David Beckham πόζαρε μαζί με τον Brooklyn και δεν ξέραμε ποιον να πρωτοχαζέψουμε

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

  Grant Pollard/Invision/AP

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα αυτή ήταν μια αμήχανη βραδιά για τους Beckham γιατί ο παρουσιαστής του Good Morning Britain, Piers Morgan είχε κοροϊδέψει την ίδια ημέρα για το βραβείο του τον David Beckham (είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια Dave, είχες ακόμα μία υπέροχη χρονιά. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έκανες») και βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το αλλοτινό φλερτ του Brooklyn, η Rita Ora της οποίας η φημολογούμενη σχέση με τον γιο του πρώην ποδοσφαιριστή λέγεται ότι είχε εξαγριώσει τη μητέρα του Victoria. Πολλοί οι λόγοι αμηχανίας για τους Βρετανούς συναδέλφους μας, αλλά δες λίγες ακόμα φωτογραφίες τους και κάτι μας λέει πως θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι οι Beckhams τουλάχιστον μπροστά στο φακό μοιάζουν πιο άνετοι από ποτέ. Η Victoria Beckham, η οικογένειά της και φίλοι του ζευγαριού όπως ο Elton John και η Anna Wintour, μάλιστα, μίλησαν για αυτό το μοναδικό του coolness και την άνεσή του μπροστά στον φακό, σε ένα video για την βράβευσή του.

 

Το τιμώμενο πρόσωπο του GQ, της καρδιάς και της ζωής μας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης βρέθηκε στην Ελβετία και στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τις δραστηριότητες που πάντα έκανε εκτός του ποδοσφαίρου πώς στο σήμερα είναι πιο αποδεκτό για έναν ποδοσφαιριστή να κάνει εξώφυλλα και φωτογραφίσεις και να παίρνει χορηγίες αλλά και πώς εξηγεί στα τέσσερα παιδιά του ότι θα πρέπει να αφοσιώνονται στα πράγματα που έχουν επιλέξει πως θέλουν, όπως μία καριέρα στο τραγούδι για τον Cruz ή η φωτογραφία για τον Brooklyn πολλές φορές και σε βάρος της κοινωνικής τους ζωής. «Λέω στα παιδιά ότι πρέπει να κάνουν επιλογές, μερικές φορές πρέπει να θυσιάζουν πράγματα. “Αν οι φίλοι σας βγουν την Παρασκευή το βράδυ, μπορεί εσείς να μην μπορείτε”, τους λέω. “Μπορεί να έχετε προπόνηση στο τένις το άλλο πρωί, ή studio όπως ο Cruz, ή μία φωτογράφιση όπως ο Brooklyn. Εκεί πρέπει να βρίσκεται η συγκέντρωσή σας», είπε αυστηρός και αρκούντως καλλιτεχνικός μέσα στο κοστούμι του ο David.

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Ο ίδιος βέβαια ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και ο στόχος του ήταν να γίνει όσο καλύτερος μπορεί, οπότε αντλεί από τις δικές του εμπειρίες. Δεν ξέρω αν έφτασε όσο ψηλά ήθελα, αν έγινε όσο καλός στόχευε, αλλά δείχνει πιο καλός κι από ότι ονειρευτήκαμε ποτέ. Και γι’ αυτό, τον ευχαριστούμε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP