ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Golden Globes: Η “δεν υπάρχουν λόγια” JLo, η αδιάφορη Naomi Watts και η Emma Stone δεμένη φιόγκος

Όσες από εμάς δεν αντέχουν τα ξενύχτια, ή δουλεύουν το επόμενο πρωί ή αργοπεθαίνουν από κάποια ίωση (καλή ώρα η υπογράφουσα συντάκτρια), περιμένουμε να ξημερώσει ο θεός την μέρα μετά τη βραδιά των βραβείων, αναμένοντας τις φωτογραφίες του κόκκινου χαλιού σαν ζεστά, φουρνιστά ψωμάκια.

Κι επειδή οι Χρυσές Σφαίρες δεν έχουν το “χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ” χαβαλέ που συναντά κανείς στα μουσικά βραβεία, αλλά είναι μια εκδήλωση με κύρος και ποιότητα, περιμένουμε πιο σικάτες εμφανίσεις, μαζεμένα ντεκολτέ, κομψά τελειώματα και διακριτικό, αλλά λαμπερό μακιγιάζ.

Δεν πέσαμε και πολύ έξω η αλήθεια είναι. Βέβαια, ίσως είναι και η ιδέα μου, αλλά μια στάλα αδιάφορο το λες αυτό το κόκκινο χαλί. Δεν είχε κάτι super duper wow (εντάξει είχε τη JLo), παρά μόνο αναμενόμενα outfits και κανα δυο παραστρατήματα από πολύ αγαπημένες στιλιστικά περσόνες, που δεν τα περιμέναμε. Ακολουθεί ανάλυση.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Η μία και μοναδική JLo

Το τι πίνει η JLo θα μείνει γρίφος για τα επόμενα 100 χρόνια. Τότε που εγώ θα είμαι σάψαλο κι εκείνο 20 χρονών. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή της την εμφάνιση μέσα στο υπέροχο Zuhair Murad φόρεμα. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το μπούστο, το πόδι, το πρόσωπο; Μακράν ό,τι καλύτερο έχουμε δει από αυτήν.

Το παλιό Hollywood της Jessica Chastain

Αυτή είναι η εμφάνιση που σε κάνει να θες να ξαναγίνουν ασπρόμαυρα τα φιλμ, να μυρίσει ναφθαλίνη και να εξαφανιστεί το ίντερνετ. Η τουαλέτα με την ετικέτα Atelier Versace, το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, τα μαλλιά με την παλιακή μπούκλα και η έκπληξη με το μαύρο μανικιούρ, είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από τη ginger Jessica, εύγε!

Η έκπληξη Katie Holmes

 

Το ότι η Katie Holmes είναι ακόμα καλεσμένη σε τέτοια βραβεία, είναι από μόνο του παράξενο. Πόσο μάλλον το ότι μέσα σ’ αυτή την υπέροχη τουαλέτα Marchesa, η Katie είναι στα καλύτερά της. Το μαλλί σε μακριά, χαμηλή αλογοουρά στα πλάγια, το μακιγιάζ της φυσικό και υπέροχο και ο κόμπος στο στομάχι μπορεί να εξηγήσει ακριβώς αυτό που πάθαμε όταν την είδαμε.

Στρας και πούπουλα για τη Julianne Moore

 

Του ‘δωσε και κατάλαβε η Julianne και πολύ καλά έκανε το κορίτσι. Σου λέει βραβεία είναι γιατί να μη βάλω το στραφταλιζέ μου; Μαζί σου, ειδικά όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει τόσο. Το ασημί Givenchy σου ταιριάζει γάντι, η σιλουέτα υπέροχη, το μαλλί μια χαρά και πόσο τέλειο το όμπρε στα πούπουλα;

Μια μπλε οπτασία η Felicity Jones

 

Christian Dior και Felicity Jones ή αλλιώς, μια κούκλα στη βιτρίνα, ή απλά το ωραιότερο μπλε που έχει δει ποτέ ανθρώπου μάτι. Λίγο το φόρεμα, λίγο το μαλλί, το αγγελικό πρόσωπο, η πόζα, νομίζεις πως η Felicity είναι από εκείνες τις μπαλαρίνες που χορεύουν με το που ανοίγεις τα μουσικά κουτιά. Έπος.

Θεά η Emily Blunt

Michael Kors, κομψότητα, Αρχαία Ελλάδα, σοκ και δέος, αυτές είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν είδα την εμφάνιση της Emily Blunt. Αντιπαθώ σφόδρα τα κοτσιδάκια γύρω από το κεφάλι, που όμως εν προκειμένω είναι ό,τι πιο σικάτο έχω δει ποτέ, η τουαλέτα παρακαλώ να σταλεί πάραυτα στο σπίτι μου καθώς και τα προϊόντα του μακιγιάζ, ευχαριστώ πολύ.

Η Lupita που ξέρουμε κι αγαπάμε

Η Lupita Nyong’o από τότε που πρωτοεμφανίστηκε έμελλε να στοιχειώσει τις μέρες και τις νύχτες μας. Στις Χρυσές Σφαίρες ήταν στα καλύτερά της μέσα σε μια τουαλέτα Giambattista Valli.

H “δολοφονική” Viola Davis

 

You don’t have to get away with murder when dressed like this, Viola. Αυτά και τίποτα άλλο στην μοναδική Viola και το υπέροχο Donna Karan της.

 

Στροφή και αποστροφή

Η νοικοκυρά Amal Alamuddin Clooney

 

Η γυναίκα – λαχείο του George Clooney, μπέρδεψε την βραδιά των βραβείων με εκείνη την Κυριακή που ο άντρας της είχε υποσχεθεί να την πάει στην Όπερα. Τι κι αν φόρεσε Dior Haute Couture , κάνουν και οι μεγάλοι μόδιστροι λάθη. Το γάντι το λευκό μέχρι τον αγκώνα, δεδομένου ότι δεν έχει λεύκη, τι το φόρεσε; Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ Amal μου, αλλά ακόμα κι αν το αστειάκι του George “μόνη της τα έπλεξε σήμερα το πρωί τα γάντια” είναι αλήθεια, το κόκκινο χαλί δεν είναι μέρος να μας δείξεις την νοικοκυροσύνη σου, αλλού αυτά.

Το άθλιο ντεκολτέ της Rosamund Pike

 

Το “Κορίτσι που εξαφανίστηκε” θέλει το σίκουελ να αναφέρεται στο στήθος της που ακόμα και η Vera Wang απέτυχε να κρατήσει στη θέση του. Μεγάλο πράγμα η βαρύτητα, τι τα θες; Η Rosamund με τα υπέροχα μαλλιά και το αψεγάδιαστο μακιγιάζ, μάλλον παραήταν κουρασμένη από το θηλασμό του νέου μωρού της (γέννησε αρχές Δεκέμβρη) και δεν ήθελε να φορέσει κάτι που θα την επιβαρύνει περισσότερο ή να ψάξει γι’ αυτό το κάτι παραπάνω.

Η Melissa McCarthy ξέθαψε δυο ρούχα από τη ντουλάπα της

 

Το παράδεχτηκε και η ίδια, δεν το λέμε τυχαία. Μια πολύ ατυχής εμφάνιση – πόσο ευγενική είμαι θεέ μου – από την λατρεμένη Melissa. Να μην επαναληφθεί παρακαλώ.

Κάτι πήγε στραβά, αλλά δεν ξέρω τι

Η Emma Stone φιόγκος

Η Κeira Knightley σε μουσείο φυσικής ιστορίας

Η Νaomi Watts κουμπάρα σε γάμο στα ’90’s

H Kerry Washington σοκαρισμένη

 

Περισσότερη μόδα στο LadyLike:

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα ρούχα για τα χιόνια

H Jourdan Dunn γράφει ιστορία: Έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο στη Vogue UK μετά από 12 χρόνια