CELEBRITY STYLE

Το μυστικό στις εμφανίσεις της Victoria Beckham

AP Photo/Thibault Camus

Η Victoria Beckham, τότε Adams, μεσουρανούσε ως Posh στις Spice Girls με το στιλ να μην είναι το δυνατό της χαρτί. Τι; Και από φωνή τα ίδια; Συ είπας, ευθύνη δε φέρω. Περασμένα ξεχασμένα αυτά αφού η Victoria έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο της μόδας.

Πέρα από το δικό της brand, οι εμφανίσεις που κάνει γίνονται αντικείμενο μελέτης και τελικά δίνονται τα εύσημα. Η μονοχρωμία έχει μπει στη ζωή της και το στιλ της χαρακτηρίζεται (πια) minimal chic. Αποφεύγει τις υπερβολές και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην άλφα γραμμή αλλά και στα στενά τζιν με καμπάνα.

Για χρόνια ολόκληρα ο αστικός μύθος ήθελε την Victoria να μην αποχωρίζεται τα τακούνια της ούτε εντός του σπιτιού της. Σήμα κατατεθέν της οι ψηλοτάκουνες γόβες, τις οποίες σετάρει με τα ρούχα της ακολουθώντας τον κανόνα «μέχρι 3 χρώματα». Το μυστικό της είναι να επιλέγει γόβες σε διαφορετικό χρώμα από το σύνολό της.

Με αυτό τον τρόπο μεταμορφώνει ακόμα και ένα «βαρετό» φόρεμα και δίνει την πινελιά της. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ, από αύριο κιόλας.

#1

#2

 

#3

 

#4

 

#5

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus