CELEBRITY STYLE

Η Sandra Bullock σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της για φέτος

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Sandra Bullock φέτος είχε μία καλή χρονιά, τόσο επαγγελματικά όσο και στιλιστικά. Το "Ocean's 8", στο οποίο πρωταγωνιστούσε μας έδωσε την ευκαιρία να την απολαύσουμε όχι μόνο στην μεγάλη οθόνη αλλά σε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Η 54χρονη ηθοποιός φέτος έβαλε τα δυνατά της στις φωτογραφίσεις και τις επίσημες πρεμιέρες της ταινίας όσον αφορά στο στιλ και κλείνει τη χρονιά μία ακόμα άψογη, street αυτή τη φορά εμφάνιση.

Πρόσφατα λοιπόν, η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Late Show, για χάρη της ταινίας της Bird Box που θα προβληθεί στο Netflix. Ήταν ξεκάθαρα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις για την Sandra Bullock μέσα στη χρονιά. Εμφανώς αδυνατισμένη, με ανανεωμένο hairstyle και το χαρακτηριστικό της χαμόγελο, η ηθοποιός δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

Για την τηλεοπτική της εμφάνιση διάλεξε ένα maxi, πουά φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, το συνδύασε με ένα ζευγάρι stiletto, over-the-knee boots, δίνοντας μία sexy εσάνς στο αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε με μία κίτρινη faux γούνα.

Πρόκειται για μία εμφάνιση που μπορείς πολύ εύκολα να κοπιάρεις. Συνδυάζει 3 με τάσεις της σεζόν και το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη τα items στην ντουλάπα σου. Ίσως, το χρώμα της faux γούνας δεν είναι πολύ συνηθισμένο, αλλά από την άλλη δεν είναι κι απαγορευτικό. Τα pop χρώματα στα πανωφόρια είναι μία κατηγορία που αναμένεται να διατηρήσει την παρουσία της στο street style και το 2019.

Vero Moda Faux Fur Jacket, Asos

Γι’ αυτό δεν θα το μετανιώσεις καθόλου, αν τελικά αποκτήσεις μία faux γούνα, ακόμα και σε ένα κίτρινο χρώμα όπως αυτό. Θα τη φορέσεις ακόμα και στο ρεβεγιόν πάνω από το μαύρο σου φόρεμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP