CELEBRITY STYLE

Η Ελένη Μενεγάκη à Paris με σύνολο που περιλαμβάνει όλα τα must-haves του φθινοπώρου

Δεν είναι λίγες η φορές που έχουμε θαυμάσει την Ελένη Μενεγάκη. Είτε για μια stylish εμφάνισή της, είτε γιατί απλά αποφάσισε να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδεικνύοντας ότι είναι όμορφη με ή χωρίς «ρετούς». Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να είναι σε μια περίοδο της ζωής της που έχει κατασταλάξει στο στιλ αλλά και σε έναν τρόπο ζωής που νιώθει εκείνη καλά με αυτό κάτι που έχει αντίκτυπο και στην παρουσία της. Φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ και ακόμα και αν δεν μπορούμε αυτό να στο επιβεβαιώσουμε για τη ζωή της, μπορούμε να στο πούμε με απόλυτη σιγουριά όσον αφορά το στιλ της.

Διάβασε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού από την Άνδρο

Η «ωραία Ελένη», έχει βρει την ταυτότητά της, ξέρει τι της ταιριάζει, τι της αρέσει να φοράει σε καθημερινή (και όχι μόνο) βάση και αυτό είναι ξεκάθαρο από τις κομψές της εμφανίσεις. Απόδειξη, το πρόσφατο look που ανέβασε στο Instagram.

Δες ακόμη: Οι 5 υποψήφιες για μία θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο Παρίσι με αφορμή τα γυρίσματα ενός νέου σποτ για την L’Oreal Paris, στην οποία εκτελεί χρέη brand ambassador. Με αφορμή την επίσκεψή της στην Πόλη του Φωτός, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο το οποίο περιλαμβάνει όλα τα must της γκαρνταρόμπας μας για τη σεζόν.

To look της Ελένης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φθινόπωρο στο Παρίσι … #Eleni #paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Ένα casual chic σύνολο επέλεξε να φορέσει η παρουσιάστρια. Στις αποχρώσεις του μπλε και καφέ, η Ελένη στην φωτογραφία φοράει ένα τζιν παντελόνι, ένα γαλάζιο ριγέ πουκάμισο, μπλε σακάκι, ζώνη με τρουκς και σουέτ ankle boots. Το look ολοκλήρωσε με μια καμηλό τσάντα χιαστή. Το τέλειο φθινοπωρινό σύνολο για τη δουλειά.

Τα must της φθινοπωρινής σεζόν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A’ Paris με την L’Oréal Paris !eleni #paris #lorealparis #lorealparisgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Το outfit της Ελένης περιλάμβανε 4 items που θεωρούνται must για τη φθινοπωρινή σεζόν. Αρχικά, το ριγέ πουκάμισό της: αν και πρόκειται για ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ένα που φοριέται όλο τον χρόνο, ειδικά τώρα το φθινόπωρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας. Φοριέται όλες τις ώρες με το κατάλληλο styling.

Έπειτα, το σακάκι: από πέρσι το σακάκι έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στα fall looks μας και συνεχίζει να έχει την ίδια ισχύ και φέτος. Η Ελένη επέλεξε ένα σε μπλε απόχρωση που ταιριάζει λίγο-πολύ με όλα. Ακόμα και με μαύρο. Αμέ.

Τέλος, έδωσε βάση στα αξεσουάρ: μια τσάντα χιαστή και ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια σε γήινες αποχρώσεις είναι πάντα της μόδας, ειδικά για τη φθινοπωρινή περίοδο. Φέτος όμως, οι μπότες και τα μποτάκια έχουν την τιμητική τους και ένα ζευγάρι σουέτ (όπως αυτό που επέλεξε η Ελένη) θα σου προσφέρει με βεβαιότητα καλοντυμένες εμφανίσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/elenimenegaki/