CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού από την Άνδρο

Instagram/elenimenegaki

Paparazzi έχουν φτάσει στα άκρα για να εξασφαλίσουν την πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό στα Άχλα της Άνδρου κάθε καλοκαίρι, αλλά τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια του Alpha τους κάνει «χαλάστρα» επιλέγοντας εκείνη να βγάλει την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για τη σεζόν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Έτσι και φέτος, ακόμα κι αν απογοήτευσε τους paparazzi το κοινό της δεν το απογοήτευσε.

Διάβασε κι αυτό: Κορινθίου, Ηλιάκη, Σπυροπούλου (κι όχι μόνο) φωτογραφίζονται με μαγιό χωρίς ρετούς. Χτυπάμε παλαμάκια

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα, φορώντας κόκκινο μπικίνι και τζιν σορτς και προσπάθησε να κάνει και την πρώτη της βουτιά αλλά δεν τα κατάφερε. Χάρισε όμως το πρώτο της καλοκαιρινό στιγμιότυπο στο κοινό και μάλιστα χωρίς να έχει κάνει καθόλου ρετούς στο σώμα της. Μόλις τη δεις θα διαπιστώσεις και εσύ ότι η 49χρονη παρουσιάστρια έχει ένα απο τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz και ότι το ρετούς της είναι απολύτως αχρείαστο και τώρα μπορείς να μαζέψεις το σαγόνι σου από το πάτωμα.

«Έφτασα στη θάλασσα, αλλά δεν κολύμπησα» έγραψε σχολιάζοντας τη φωτογραφία της η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια αργότερα διευκρίνισε απαντώντας στους followers της: «Ο μόνος λόγος που δεν κολύμπησα, αν και είχε πολλή ζέστη, είναι γιατί η θάλασσα ήταν πολύ παγωμένη ακόμα».

Παγωμένη η θάλασσα «καυτή» η Ελένη, έτσι πάνε αυτά. Η παρουσιάστρια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Άνδρο εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος. Μαζί του η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει την μικρότερη κόρη της Μαρίνα, ενώ έχει τρία ακόμα παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα Λάτσιου από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenimenegaki