CELEBRITY STYLE

H Demy με ’90s φλοράλ φούστα και το τέλειο tip για να τη συνδυάσεις

Είναι φρέσκια, λαμπερή, όμορφη, γλυκιά και stylish. Όλα τα καλά του κόσμου φαίνεται να έχει η Demy και αυτά τα καλά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν ίσως να είναι τελικά και ο λόγος που είναι τόσο αξιαγάπητη.

Διάβασε ακόμη: Αν σου αρέσουν τα χαμηλά σινιόν, η Demy σου δείχνει το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για να τα αναβαθμίσεις

Όσο γλυκιά κι αν φαίνεται να είναι στη ζωή της, τόσο πιο «αγρίμι»  είναι όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η ίδια έχει αναπτύξει μια καλή σχέση με τη μόδα τα τελευταία χρόνια, πράγμα που επιβεβαιώνουν συχνά τα looks της.

Η Demy τολμάει, φορά bold αποχρώσεις, τεστάρει διαφορετικά κοψίματα και σιλουέτες ρούχων, πράγμα που σημαίνει ότι το να παίρνεις ρίσκα με τις εμφανίσεις σου, μπορεί να σου βγει σε καλό.

Μια λιγότερο risky, αλλά σίγουρα κομψή εμφάνιση ανέβασε χθες στο Instagram, η οποία  μας παραδίδει μαθήματα styling. Η Demy δημοσίευσε  μια φωτογραφία με ένα ’90s εμπνευσμένο καλοκαιρινό look, το οποίο δεν μπορούσε παρά να μας τραβήξει την προσοχή. Το key item του συνόλου της; Η μίντι φλοράλ φούστα.

 

Ένα τέτοιο ρούχο είναι από τα must του καλοκαιριού. Είναι γεγονός, βέβαια, πως πολλές γυναίκες συχνά «φοβούνται» να το φορέσουν, γιατί δεν ξέρουν πώς να το συνδυάσουν. Η πρόταση της Demy; Με ένα μονόχρωμο tube τοπ.

Τα λεγόμενα “tube tops” ήταν από τα ρούχα/staples της δεκαετίας του ’90. Ήταν ένα ρούχο που φορούσαν όλα τα It girls της εποχής και ένα το οποίο έχει επιστρέψει και πάλι στις εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών, λόγω της ανόδου της ’90s μόδας.

Η Demy, λοιπόν, διατηρώντας το θέμα του συνόλου της σε αυτή τη ’90s, ρετρό αισθητική πολύ έξυπνα συνδύασε τη statement φούστα της με ένα λευκό tube τοπ το οποίο ταιριάζει άψογα στο «πνεύμα» του συνόλου, ενώ η ουδέτερη απόχρωσή του δεν κλέβει την παράσταση από τον πρωταγωνιστή του look: τη φλοράλ φούστα. Done and done.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/demy_official/