ΜΑΛΛΙΑ

Αν σου αρέσουν τα χαμηλά σινιόν, η Demy σου δείχνει το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για να τα αναβαθμίσεις

Το καλοκαίρι μας αρέσει να πιάνουμε τα μαλλιά μας ψηλά. Κι όταν δεν τα μαζεύουμε όλα κοτσίδα (#ponytailgirl εδώ) σίγουρα τα τυλίγουμε σε ένα χαμηλό σινιόν. Είναι το επόμενο πιο βολικό, πρακτικό και πανεύκολο χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε από τότε που είχαμε καρέ μαλλιά, μέχρι τώρα που έχουν μακρύνει αρκετά, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσουμε ώρες ωρών ή να πιάνουν τα χέρια μας.

Δες ακόμη: 5 καλοκαιρινοί μύθοι ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Κι αν θέλεις να διαφοροποιηθείς από τα συνηθισμένα χαμηλά σινιόν και να κάνεις ένα πιο ιδιαίτερο hairlook που να ταιριάζει σε μια πιο επίσημη περίσταση, η Demy θα σου δώσει την τέλεια ιδέα.

 

Επιλέγοντας ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα των MI-RO από την Haute Couture S/S 19 η Demy έπιασε όλα τα μαλλιά της πίσω σε ένα χαμηλό κότσο, με βαθιά χωρίστρα στη μέση, αφήνοντας μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

 

Αυτό που «έκλεψε» βέβαια, την παράσταση ήταν το εντυπωσιακό κόκκινο αξεσουάρ μαλλιών με pom-pom που ήταν τοποθετημένο στην κορυφή του κεφαλιού της.

 

Extra Tip: Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο floral στοιχείο στο look σου, τότε δεν έχεις παρά να αντικαταστήσεις τα πομ- πομ με μικρά λουλούδια.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/demy_official