CELEBRITY STYLE

Η Νόνη Δούνια στην ορκωμοσία της νέας Βουλής φοράει το It χρώμα της σεζόν. Μόδα vs Πολιτική: 1-1

NDP Photo Agency

Μπορεί να είναι η ιδέα μας, αλλά ξαφνικά όλο και περισσότερες γυναίκες πολιτικοί εμφανίζονται φορώντας όμορφα φορέματα και οι καλοντυμένες παρουσίες όλο και πληθαίνουν, υποστηρίζοντας κλασικά μεν, αλλά διαχρονικά δε, ρούχα που δεν μπορούν παρά να χαρακτηριστούν ως stylish.

Διάβασε ακόμη: Το look αλά Twiggy της υφυπουργού Φωτεινής Αραμπατζή και οι ’60s ασπρόμαυρες γόβες που έκλεψαν την παράσταση

ΟΚ, μην περιμένεις να δεις looks που θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου για τη μόδα, αλλά είναι πολύ πιθανό να εμπνευστείς και κυρίως να απολαύσεις τις εμφανίσεις αυτές. Μια τέτοια εμφάνιση ήταν και της Νόνης Δούνια. Η νεοεκλεγείσα βουλευτής της Ν.Δ. ήταν από τις πρώτες γυναίκες που πέρασαν τις πόρτες της Βουλής με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Βουλής. Αυτό όμως που μας έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το look της βουλευτή.

Eurokinnisi

Eurokinnisi

Δες ακόμη: Ήβη Γόντικα: Η κομψή μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ήταν στο Προεδρικό αλλά λίγοι το κατάλαβαν

H Nόνη φέρνει «χρώμα» στη Βουλή

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Δούνια κατέφθασε στο Κοινοβούλιο φορώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν: το ultra violet. Το χρώμα που η Pantone έστεψε ως το «Χρώμα της Χρονιάς» για το 2018, παραμένει ακόμη ένα από τα αγαπημένα μας trends. Το μοβ κοστούμι του πρώην μοντέλου και νυν βουλευτή, «έφερε» λίγο αέρα από high-end fashion στη Βουλή. Η επιλογή της απόχρωσης αυτής είναι τόσο-όσο έντονη για την περίσταση, προσφέροντας παράλληλα μια φρέσκια ματιά στο “business style” ύφος.

Το color blocking σε άλλο επίπεδο

NDP Photo Agency

Σαν γυναίκα που έχει κάνει το πέρασμά της από τον χώρο της μόδας, η Δούνια ξέρει πώς να αναδείξει την εμφάνισή της φορώντας τα σωστά αξεσουάρ. Ενέδωσε στην τεχνική του color blocking, λοιπόν, και ολοκλήρωσε το μοβ κοστούμι της με κίτρινες/πορτοκαλί γόβες και τσάντα «φάκελο» στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο σινιόν ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να στεφθεί το κομψό της σύνολο, με επιτυχία.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency