CELEBRITY STYLE

Μόλις δεις την τελευταία εμφάνιση της Naomi Campbell θα δακρύσεις

Είναι το απόλυτο party girl. Και η Naomi Campbell εντυπωσίασε τα πλήθη για μία ακόμα φορά, εμφανιζόμενη στο φιλανθρωπικό event του φίλου της Leonardo DiCaprio στο St Tropez την Τετάρτη το βράδυ. Η 46χρονη άφησε τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό όταν έκανε την είσοδό της στο Domain Bertraud Belieu φορώντας μία απίστευτα τολμηρή τουαλέτα που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Η τουαλέτα ήταν μαύρη και διαφανής με μακριά ουρά και πιέτες. Το κομμάτι όμως που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν ούτε η ουρά, ούτε οι αστραφτερές λεπτομέρειες, αλλά η έντονη λαιμόκοψη του φορέματος που έφτανε μέχρι χαμηλά στο στομάχι της και αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της.

 

Βέβαια, η Naomi ρίσκαρε για μία ακόμη φορά, αφού διάλεξε να μην φορέσει σουτιέν (θα ήταν και δύσκολο), με τον κίνδυνο το φόρεμά της να φύγει απ’ τη θέση του οποιαδήποτε στιγμή. Το πασίγνωστο μοντέλο φόρεσε πολλά αξεσουάρ, έντονο make up και άφησε τα μαλλιά της κάτω.

 

Και το καλύτερο κομμάτι; Η Campbell άφησε τα ψηλά της τακούνια στο σπίτι και εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι σαγιονάρες, λανσάροντας ένα χαλαρό και καλοκαιρινό look που εμάς προσωπικά, μας έχει πάρει τα μυαλά.