CELEBRITY STYLE

Miroslava Duma: Η μικροσκοπική Ρωσίδα που παίζει τη μόδα στα δάχτυλα

Οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι την φωνάζουν Mira αλλά ο περισσότερος κόσμος αγαπά να την αποκαλεί με το πλήρες όνομά της. Η Miroslava Duma είναι μία λιλιπούτεια Ρωσίδα που έκανε το street style επιστήμη.

Γεννήθηκε το 1985 στο Surgut της παγωμένης Ρωσίας και το 1991 μετακομίζει με την οικογένειά της στη Μόσχα. Από πολύ μικρή καταλαβαίνει πως έχει άποψη για τα ρούχα και το στιλ.

Ο δρόμος τη βγάζει στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας να σπουδάζει Δημόσιες Σχέσεις και τελικά εργάζεται ως συντάκτρια στη ρώσικη έκδοση του Harper’s Bazaar. Ξέρει να ντύνεται εκκεντρικά, χωρίς να προκαλεί το μάτι και αποδεικνύει πως το φορτωμένο στιλ μπορεί να μην είναι και κιτς.

Γίνεται η αγαπημένη των φωτογράφων και των σχεδιαστών. Δε νοείται πασαρέλα χωρίς την Duma στην πρώτη σειρά. Οι fashion bloggers Tommy Ton και Scott Schuman την εξυμνούν με συνεχόμενα posts.

 

Συγκαταλέγεται στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας μαζί με τις Ulyana Sergeenko, Elena Perminova και Vika Gazinskaya.

Οι οίκοι και οι σχεδιαστές που λατρεύει και παραμένει πιστή είναι οι Vika, Marni, Chanel, Phoebe Philo, Raf Simons, Ostwald Helgason και Proenza Schouler.

Όταν ερωτάται για το μυστικό της λαμπερής της εμφάνισης τονίζει πως η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Κυκλοφορεί παντού με ένα μπουκάλι νερό και κάνει συχνά yoga.

Όταν γίνεται μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες εγκαταλείπει το Harper’s Bazaar για να ασχοληθεί με το δικό της project. ”Η διαδικτυακή δημοσιογραφία είναι το μέλλον” θα δηλώσει και θα ανακοινώσει το όνομα του site της. Στο Buro 24/7 θα διαβάσεις τα τελευταία νέα της μόδας.

Την ρωτούν πόση ώρα χρειάζεται για να ντυθεί το πρωί και απαντά χρησιμοποιώντας τη φράση της Donna Karan. ”Αν μου πάρει περισσότερα από 20 λεπτά, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που ανοίγουν την ντουλάπα τους και και λένε πως δεν έχουν τίποτα να βάλουν”.

Είναι αφιερωμένη στη δουλειά της αλλά για εκείνη πάνω από όλα είναι η οικογένειά της. Είναι παντρεμένη από το 2005 με τον Aleksey Mikheev. Το 2010 αποκτούν τον George και τώρα περιμένουν ακόμα ένα μωρό.

Η Miroslava Duma είναι η Tinker Bell της μόδας. ”Small is Beautiful”

 

Οι ”ενδιαφέρουσες” εμφανίσεις της Miroslava Duma

Οι ”ενδιαφέρουσες” εμφανίσεις της Miroslava Duma

 

Το Ladylike.gr αγαπά τη μόδα

Tα μοναδικά και αξεπέραστα μοντέλα των 90s

Μικρές στο μάτι, μεγάλες στην πασαρέλα

Έσπασαν τα ρεκόρ: Τα μοντέλα που συμμετείχαν στα περισσότερα fashion shows

Κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo