Ξέρουμε πού θα βρεις το παλτό που φόρεσε η Meghan Markle

Δες πού θα βρεις το κλασικό και στιλάτο παλτό που φορά η Meghan Markle και δεν κοστίζει μία περιουσία.

Η Meghan Markle έχει πλέον το δικό της τρόπο να υιοθετεί τα trends, να τα συνδυάζει με το προσωπικό της στιλ και να τα προσαρμόζει στους ενδυματολογικούς κανόνες που τις επιβάλλει πια ο τίτλος της Δούκισσας. Έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις επιλογές της αξίζουν την προσοχή σου καθώς δεν είναι καθόλου εξεζητημένες και σίγουρα μπορούν να σου φανούν χρήσιμες.

Σε μία πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της, η Meghan επιβεβαίωσε τα παραπάνω, κάνοντας μία απλή αλλά εξαιρετικά στιλάτη εμφάνιση, με το πανωφόρι της να είναι μέσα στα μεγαλύτερα trends της σεζόν και να κλέβει τις εντυπώσεις. Φόρεσε ένα camel παλτό Artizia, το οποίο κοστίζει 350$ (δηλαδή κάτι περισσότερο από 300€).

 

Έχουμε μιλήσει πολύ νωρίς, αυτή τη σεζόν γα το camel παλτό και την παρουσία του στα φετινά street trends. Η εμφάνιση της Meghan Markle είναι μία ακόμα επιβεβαίωση ότι το κλασικό παλτό έχει επιστρέψει. Σίγουρα θα γίνει ένα passepartout κι αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου για φέτος, ενώ δε θα πάει χαμένο τα επόμενα χρόνια.

Cocoon Wool Coat Long, Artizia

H καμηλό απόχρωση που φορά η Meghan Markle έχει εξαντληθεί. Αυτό είναι το πιο κοντινό χρώμα που μπορείς να βρεις από την συλλογή του brand. Ωστόσο, πιστεύω πως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο κι αυτό που επέλεξε η Meghan.

Το καλύτερο είναι ότι ένα camel παλτό σου δίνει την ευκολία να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς, να το φοράς το πρωί αλλά και το βράδυ, στο γραφείο ή και στη βραδινή σου έξοδο και μπορείς να το βρεις σε πολλές εκδοχές στην αγορά, για κάθε στιλ και budget.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ