CELEBRITY STYLE

Η Μαίρη Συνατσάκη σου δείχνει πώς να βάλεις χρώμα στο στιλ σου με ένα μόνο κομμάτι

NDP Photo Agency

Ποιος δεν αγαπά το black & white, τον κλασικό και πάντα safe συνδυασμό που σου λύνει τα χέρια ακόμα και την τελευταία στιγμή; Προφανώς το ερώτημα είναι ρητορικό, αφού το λευκό και το μαύρο έχουν την απόλυτα ισορροπημένη αντίθεση κι έτσι δύσκολα αποτελούν μία λάθος επιλογή. Ωστόσο, ποτέ δεν πρέπει να είσαι ποτέ ακατάδεκτη σε μία χρωματιστή πινελιά. Σίγουρα, υπάρχουν οι φορές που τίποτα δεν θες να σου χαλάσει την αρμονία του ασπρόμαυρου outfit, αλλά δεν είναι κανόνες.

Η Μαίρη Συνατσάκη το έκανε σε ένα ελαφρώς επίσημο outfit της. Πρόσθεσε δηλαδή μία έντονη πινελιά χρώματος σε ένα black & white outfit και μάλιστα με τον πιο απλό και stylish τρόπο. Συνδύασε ένα μαύρο παντελόνι με ένα λευκό λεπτό πουλόβερ και ασπρόμαυρα booties και ολοκλήρωσε το outfit με ένα bold πράσινο παλτό. Μία στιλάτη εμφάνιση, ιδανική για ένα βράδυ στη Λυρική Σκηνή (εκεί πήγε ντυμένη έτσι η Μαίρη) αλλά και για ένα πρωινό στο γραφείο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αν λοιπόν, είσαι από εκείνες που δύσκολα επιλέγουν χρώμα για το καθημερινό τους στιλ, τότε μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επένδυση σ’ ένα χρωματιστό παλτό ή μπουφάν; Πράσινο ή κίτρινο, μπλε ή ροζ και πολλά ακόμα χρώματα θα βρεις πολύ εύκολα στην αγορά. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις το χρώμα και το ύφος που θα έχει το πανωφόρι σου.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ακόμα μία φορά που η Μαίρη Συνατσάκη προσθέτει χρώμα στο black & white outfit της με ένα κόκκινο παλτό.

My tip: Καλύτερα το χρώμα να το επιλέξεις σε ένα πανωφόρι με πιο απλές γραμμές σχεδιαστικά, ώστε να ελαχιστοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους περιορισμούς στους συνδυασμούς.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency