CELEBRITY STYLE

H Μαίρη Συνατσάκη με φούξια μπικίνι γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ

NDP Photo Agency

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι στην παραλία. Εγώ στο γραφείο. Η ζωή είναι καμιά φορά, άδικη. Και η «αδικία» συνεχίζεται, κάτσε και να δεις. Βλέποντας τη φωτογραφία της Μαίρης, θα καταλάβεις. Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η γνωστή fashionista/influencer/σχεδιάστρια, και η λίστα συνεχίζεται, μας έβγαλε κάτι από Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν ανέβασε μια φωτογραφία ενώ είναι ξαπλωμένη σε μια πετσέτα φορώντας μαγιό και από τότε μια αναστάτωση την έχουμε πάθει. Με ένα σέξι φούξια μπικίνι και -απ’ ό,τι φαίνεται- χωρίς να φοράει ίχνος μακιγιάζ, η Mairiboo επιβεβαιώνει πρώτον, ότι έχει κορμί θανατηφόρο και δεύτερον, ότι το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ.

Δες ακόμη: 6 φορές που είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη με μπικίνι και αναρωτηθήκαμε γιατί δεν είναι (και) ναυαγοσώστρια

 

Θα μου πεις όμως τώρα, γιατί έχει ενδιαφέρον το μαγιό της και προς τι όλη αυτή η ιστορία. Τόσα μαγιό έχεις δει αυτές τις μέρες στην παραλία, τι το διαφορετικό έχει το μπικίνι της Μαίρης. Εξηγώ: Πέρα από τη bold, φούξια απόχρωση που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι -ειδικά αν το tanning oil έχει γίνει προέκταση του χεριού σου-, αυτό μας τράβηξε το ενδιαφέρον στο beachwear look της Ελληνίδας σταρ είναι το τοπ του μαγιό.

Διάβασε ακόμη: Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα. Σου βρήκαμε 7 stylish δημιουργίες για όλες τις ώρες

Mε “heart” λαιμόκοψη (που θυμίζει καρδιά, δηλαδή) το τοπ του μαγιό, έχεις ένα ombre εφέ το οποίο «παντρεύει» το φούξια χρώμα με μια πιο ανοιχτόχρωμη σομόν απόχρωση. Και αυτό δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο στο μαγιό της. Διαθέτοντας ένα έξτρα layer δαντελένιου υφάσματος το τοπ του μπικίνι της Μαίρης προσδίδει μια πιο girlie αλλά και stylish πινελιά στην καλοκαιρινή της εμφάνιση.

Φυσικά, το γεγονός ότι ταίριαξε το μαγιό της με μια πετσέτα σε σχήμα καρδιάς, μας επιβεβαιώνει ότι το matchy-matchy trend, ήρθε για να μείνει. Παίρνε ιδέες και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη, οπότε έχεις καιρό για πολλές ακόμη εμφανίσεις στην παραλία.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency