CELEBRITIES

6 φορές που είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη με μπικίνι και αναρωτηθήκαμε γιατί δεν είναι (και) ναυαγοσώστρια

NDP Photo Agency

Ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι fit το ξέρεις. Ότι είναι τόσο fit όσο όταν τη βλέπεις με το μπικίνι της στο Instagram μάλλον δεν το υποψιαζόσουν. Κάθε φορά που η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και YouTuber ανεβάζει μία φωτογραφία με το μαγιό της, ιδιαίτερα αν τρέχει σε φόντο θαλασσινό κάπου ηχούν οι τίτλοι αρχής του Baywatch κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί ανάμεσα στις τόσες της ιδιότητες δεν έχει προσθέσει ακόμα και αυτή της ναυαγοσώστριας. Το μόνο που λείπει είναι κιάλια περασμένα στο λαιμό και ένα σωσίβιο στο χέρι και άνετα θα μας έπειθε ότι συμμετέχει σε κάποιο remake της θρυλικής σειράς. Κι αυτό ισχύει ακόμα κι αν το μαγιό δεν είναι κόκκινο. Δες μία πρόσφατη ανάρτησή της παρακάτω και θα καταλάβεις για ποιο πράγμα σου μιλάω. 

Διάβασε κι αυτό: Οι 6 πιο fit γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ετοιμάσου να μετρήσεις κοιλιακούς

 

«Όλα όσα εύχομαι ο Αύγουστος να είναι, σε αυτήν την φωτογραφία! Καλό μήνα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη κι η φωτογραφία της ήταν και είναι ο ίδιος ο Αύγουστος. Με αυτήν την αφορμή κι ένα μικρό scroll down στον λογαριασμό της στο Instagram βρήκαμε κι άλλες της στιγμές όπου με το μπικίνι σύμμαχό της, έφερε αυτόματα το καλοκαίρι στα μάτια μας και τις διακοπές στην καρδιά μας.

 

 

Κι αν αναρωτιέσαι για τα fitness μυστικά της, δεν είναι και τόσο μυστικά. Είναι γνωστό πως η Μαίρη Συνατσάκη αγαπά την άσκηση. «Γυμνάζομαι τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω δύο φορές Pilates και δύο μποξ. Όταν προλαβαίνω, προσθέτω και λίγο χορό, μία ή δύο φορές την εβδομάδα», έλεγε η ίδια σε συνέντευξή της, ενώ σε ό,τι αφορά την περιποίηση του προσώπου της σημείωνε: «Δεν κάνω υπερβολές. Έχω βρει μια κρέμα που μου ταιριάζει, ξεβάφομαι πολύ καλά, πίνω μόνο νερό (γιατί δε μου αρέσει κάτι άλλο σ’ αυτή τη ζωή, όχι πιεστικά) και γελάω με την καρδιά μου σε κάθε ευκαιρία». Αυτό το τελευταίο κράτα το σαν συμβουλή και κάν’το σαν τη Μαίρη. Γέλα με κάθε αφορμή. Και κράτα το καλοκαίρι στην καρδιά σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency