CELEBRITY STYLE

Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ

NDP Photo Agency

Η πρώτη αντίδραση όταν βλέπουμε δύο γυναίκες με το ίδιο φόρεμα; Να τις συγκρίνουμε. Λογικό είναι έξαλλου. Όταν έχεις δύο κομμάτια πίτας μπροστά σου, θα επιλέξεις αυτό που στο δικό σου μάτι δείχνει πιο λαχταριστό για να φας. Το να συγκρίνουμε δύο ανθρώπους, φαγητά, ρούχα, καταστάσεις είναι ένας κάπως αυτοματοποιημένος τρόπος σκέψης. Το ζήτημα είναι το μετά. Όταν συγκρίνουμε δύο γυναίκες μεταξύ τους για τις εμφανίσεις τους, το πώς το αντιμετωπίζουμε εμείς είναι στο χέρι μας. Στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη και της Τατιάνας Στεφανίδου, για παράδειγμα, εμείς επιλέγουμε να σχολιάσουμε τα δύο looks με βάση το στιλ της καθεμίας, την προσωπική μας άποψη και τίποτα άλλο.

Όταν έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές προσωπικότητες εξάλλου, αυτό αμέσως σημαίνει ότι πρόκειται να αντικρίσουμε δύο διαφορετικές εμφανίσεις που έχουν επιλέξει να φορέσουν αυτές οι γυναίκες, με βάση το στιλ που τις αντιπροσωπεύει. Στο ερώτημα, λοιπόν «Ποια φόρεσε καλύτερα το φόρεμα;», δεν έχουμε συγκεκριμένη απάντηση να σου δώσουμε. Έχουμε μόνο να σου παραθέσουμε τα σχόλια μας για το look της καθεμίας.

Διάβασε ακόμη: Η Σία Κοσιώνη φόρεσε ear cuffs και σου βρήκαμε 5 σκουλαρίκια για να κάνεις την επόμενη αγορά σου

Το φόρεμα

 

Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, εμφανίστηκαν στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο φόρεμα. Σε nude απόχρωση, οι δύο γυναίκες επέλεξαν ένα δερμάτινο, μίντι φόρεμα με έναν ώμο, δημιουργία του ιταλικού brand, Simona Corsellini. Αν και οι δυο Ελληνίδες φόρεσαν το ίδιο ρούχο, τα αξεσουάρ που επέλεξε η καθεμία καθόρισαν το ύφος του των looks τους.

Δες ακόμη: Το “αντίο” της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεθεατές και η απάντηση για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Η περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σαν μια γυναίκα που έχει ενστερνιστεί την femme fatale πλευρά της στην προσωπικότητα αλλά και στο στιλ της, αυτό είχε ξεκάθαρο αντίκτυπο στην εμφάνισή της. Το γεγονός ότι επέλεξε μια nude παχιά κροκό ζώνη την οποία ταίριαξε με την τσάντα της αποδεικνύει το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ξέρει τι θέλει από το στιλ της. Θέλει glam, πολυτέλεια και ρούχα που να εκπέμπουν τη θηλυκότητά της. Η Τατιάνα ολοκλήρωσε το look με nude γόβες στην ίδια τονικότητα με αυτή του φορέματος και μίνιμαλ ύφους σκουλαρίκια.

Η εκδοχή της Σίας Κοσιώνη

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ της, αλλά στον βαθμό που εκείνη νιώθει ΟΚ. Και πολύ καλά κάνει, αλλά αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις της, οι οποίες καμιά φορά έχουν μια εγκράτεια. Και πάλι, δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι κακό, ο καθένας πρέπει να τολμάει τόσο ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τελικά το ρούχο που φοράει. Η Σία, λοιπόν,  επέλεξε μια καφέ ζώνη με αγκράφα για να συνδυάσει το φόρεμά της, μια η οποία χρωματικά, ταίριαξε ταμάμ με το φόρεμά της. Τα υπόλοιπα όμως αξεσουάρ του look ήταν αυτά που μας «χτύπησαν» άσχημα. Η ασημί clutch και τα μπορντό παπούτσια της ήταν λίγο “off” συγκριτικά με την υπόλοιπη χρωματική παλέτα του outfit της. Υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι πρέπει η ζώνη και τα παπούτσια να είναι στο ίδιο χρώμα. Αν και δεν είμαστε οπαδοί αυτού του κανόνα, ίσως σε αυτή την περίπτωση να είχε προσφέρει ένα πιο εναρμονισμένο σύνολο. Εδώ να σημειώσουμε το γεγονός ότι τα σκουλαρίκια της Σίας ήταν το αγαπημένο μας αξεσουάρ από την εμφάνισή της.

Το συμπέρασμα

Το μοναδικό κοινό στοιχείο στις εμφανίσεις των δύο γυναικών ήταν το φόρεμά τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα του στιλ της καθεμίας. Εμείς αυτό σχολιάζουμε και με βάση την προσωπική μας ματιά, συγκρίνουμε. Όχι τις δύο γυναίκες καθ’ αυτές, παρά μόνο τις εμφανίσεις τους. Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετώπιζαν και οι δύο κυρίες το γεγονός όταν αντιλήφθηκαν ότι φόρεσαν το ίδιο φόρεμα. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα και μαζί. Χωρίς κόμπλεξ και με χαμόγελο στα χείλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency