CELEBRITY STYLE

O 6 μηνών γιος της Kim Kardashian έχει τη δική του ακριβή κολεξιόν ρούχων

Η Κim Kardashian δεν ντρέπεται να διατυμπανίσει τις λεπτομέρειες του 6 μηνών μωρού της, Saint West, περί της κολεξιόν με ρούχα σχεδιαστών που ήδη έχει. Παρεμπιπτόντως, η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει μέχρι και μαύρο bomber jacket ίδιο με της μαμάς του.

Προς τιμήν της εβδομάδας που έχει ονομάσει “Εβδομάδα με Kanye”, η Kim Kardashian έγραψε έναν μικρό παιάνα για τον στιλιστικό παράδεισο του μικρού Saint στο website της, με τίτλο “Τα Ειδικά Σχεδιασμένα Ρούχα του Saint”. Άλλωστε, τι; Είναι παράλογο να είσαι λιγότερο από ενός χρόνου και να έχεις πιο ακριβά ρούχα από όλη την ομάδα του Ladylike μαζί;

“Ο Saint έχει τόσα υπέροχα ρούχα σχεδιαστών ήδη!!!”, έγραψε η Kim, συνεχίζοντας: “Πολλά απ’ αυτά είναι εμπνευσμένα από τον μπαμπά του, οπότε θεωρώ πλέον κατάλληλο να τα μοιραστώ μαζί σας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας με Kanye! Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου.”

 

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν αυτή με το μικροσκοπικό bomber jacket και την αντίστοιχη δική της version, λέγοντας: “Το αγόρι της φίλης (και μία από τις make up artists μου!) Joyce Bonelli, ο Ben, έχει αυτή τη σειρά που λέγεται Unravel και έφτιαξαν ίδια bomber jacket για εμένα και τον Saint. Πόσο τέλειο;;” Τέλειο, όντως. Ειδικά αν είσαι ο Ben και μόλις πήρες απίστευτη δημοσιότητα.

Thank you Mr. Ralph Lauren for making Saint this little jacket. It's so special! We will cherish it forever! #ItsRalphThough

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Η Κardashian αποκάλυψε πως ο Saint έχει ακόμα ένα τζάκετ ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον -δερμάτινο, Ralph Lauren-, ένα ζευγάρι παπούτσια Yeezy (προφανώς) και μία μικρή χρυσή αλυσίδα, γιατί δεν είσαι ποτέ πολύ νέος για να κυκλοφορείς με αλυσίδα πιο βαριά απ’ ότι είσαι ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, δεν τον έχουμε δει να φοράει τίποτα απ’ αυτά ακόμα -οι εμφανίσεις του έχουν περιοριστεί στο Instagram της μαμάς του- ενώ η μεγαλύτερη αδερφή του, North West, περιφέρεται μόνιμα με ρούχα σχεδιαστών, άρα θα υποθέσουμε πως είναι θέμα χρόνου.

You're the sun in my morning babe

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on