CELEBRITY STYLE

Καμία θερμοκρασία για την Kim Kardashian

Το Σάββατο, η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη ήταν 35 βαθμοί, αν και πολλοί λένε πως έφτασε τους 38. Είχε υγρασία. Ο ήλιος έκαιγε. Οι ειδήσεις προέτρεπαν τον κόσμο να πίνει νερό.

Όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν σταμάτησε την Kim Kardashian από το να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως οικοδέσποινα και να πραγματοποιήσει το πάρτυ για το online shopping site, Revolve, στα Hamptons. Μόνο που φόρεσε ένα στενό, μακρυμάνικο φόρεμα με μικρό ζιβάγκο, περισσότερο make-up απ΄όσο θα φορούσε μια γυναίκα σε βραδινή έξοδο και αυτές τις τζιν μπότες. Ναι. Ξανά.

Christmas in June at the @veuveclicquot #vcpoloclassic @jamesnord

A photo posted by Jacey Duprie (@damselindior) on

Kim hosting the @revolve party today #revolveinthehamptons

A photo posted by # Kim Kardashian West Lover (@kimkluva) on

HAMPTONS TODAY!

A photo posted by Kim Kardashian Snapchats (@kimmysnapchats) on

Kim, Kim's butt, Kim taking a selfie. It's just all so good. #revolveinthehamptons

A photo posted by Lauren McCarthy (@mccarthylauren) on

Kim and her bloggers. @revolve #revolveinthehamptons

A photo posted by Arielle Noa Charnas (@somethingnavy) on

Αρχικά, νομίζαμε πως το event -το οποίο ήταν γεμάτο από κατάλληλα ντυμένες fashion bloggers- δεν θα ήταν ολοήμερο για την Kim όπως ήταν για τους υπόλοιπους καλεσμένους (κατέφθασε σε ιδιωτικό jet) αλλά o καλύτερός της φίλος, Jonathan Cheban, ανέβασε ένα Snapchat που έλεγε πως θα ήταν εκεί ‘όλη μέρα’. Επίσης, μάλλον όταν είσαι η Kim Kardashian δεν έχεις ιδρωτοποιούς αδένες.

Η Kim και ο Jonathan ανέβασαν πολλά snaps κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έδειχναν την star να την βάφουν στο αεροπλάνο. Σε ένα απ’ αυτά, η ίδια λέει: έχει απίστευτη ζέστη’. Προφανώς. Αφού όλοι οι υπόλοιποι φοράνε σορτσάκια και τιραντάκια.