CELEBRITY STYLE

Κατερίνα Ντούσκα – Eurovision 2019: Το αναγεννησιακού ύφους φόρεμά της είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει φέτος

AP Photo/Sebastian Scheiner

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός; Πριν λίγο καιρό δε συζητούσαμε για το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα, "Better Love" που μας εκπροσωπεί στο διαγωνισμό της Eurovision; Μόλις «τώρα» δε λέγαμε πώς η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη φωνή της, ερμηνεύει μια δυναμική μπαλάντα; «Τώρα» δεν ήταν που συζητούσαμε για το εντυπωσιακό και άκρως καλλιτεχνικό βίντεο του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε η Έφη Γούση; Πάει ο καιρός, πέρασε και να που φτάσαμε στη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού.

Η έναρξη του διαγωνισμού της Eurovision είναι γεγονός, με την Ελλάδα και την Κύπρο να διαγωνίζονται στον πρώτο ημιτελικό. Με ένα εκπληκτικό Deux Hommes, λευκό φόρεμα η Ντούσκα εντυπωσιάζει. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το φόρεμα παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική της παρουσίαση επί σκηνής, καθώς ουσιαστικά αποτελεί μέρος του σκηνικού.

 

Διάβασε ακόμη: Κατερίνα Ντούσκα, 6 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για εκείνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Live for the mess #betterlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerine Duska (@katerineduska) στις

Το χρώμα που επικρατεί στο φωτισμό, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του “Better Love” είναι το ροζ και το λευκό κεντημένο με στολίδια, φόρεμα της Κατερίνας, αποτελεί το «λευκό καμβά» πάνω στον οποίο συχνά αντικατοπτρίζεται το χρώμα των φώτων.

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

Σχηματίζοντας ένα ζωντανό, αναγεννησιακό πίνακα, το στιλ του φορέματος -που θυμίζει κάτι από μοντέρνα πανοπλία- έχει ξεκάθαρες επιρροές από τις ενδυμασίες της περιόδου, προσφέροντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα πάνω στην σκηνή.

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

Όλα για την Εurovision, στο Ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 καθημερινά 16.00-18.00, στην εκπομπή “Το Lifestyle Φταίει”.

Παρόμοιου ύφους φορέματα φορούν και οι χορεύτριες, με πιο ρομαντικού ύφους δημιουργίες απ’ αυτή της Ντούσκα. Οι δυο χορεύτριες είναι ντυμένες με λευκά κολάν και ημιδιάφανες μπλούζες με φουσκωτά μανίκια. Οι υπόλοιπες χορεύτριες (που κάνουν και τα φωνητικά) εμφανίζονται με ριχτά λευκά, ημιδιάφανα φορέματα με κίτρινες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ στη σκηνή.

Δες ακόμη: Eurovision 2019: Η δήλωση της Ντούσκα για το σκηνικό ”προφυλακτικό” και η αποκάλυψη της Τάμτα για τα τεχνικά προβλήματα

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, ο ρόλος που παίζουν τα ρούχα της Κατερίνας Ντούσκα αλλά και των υπόλοιπων χορευτριών στη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού είναι μεγάλος.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/eurovision/