STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις σωστά τα ankle boots

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα απόλυτα trends και αυτού του φθινοπώρου, αλλά μια μικρή απροσεξία και είναι αρκετή για να φανεί αυτό που δεν θα έπρεπε ποτέ και να καταστρέψει το σύνολό σου. Ποιο είναι αυτό; Η κάλτσα που φοράς.

Κι αν νομίζεις ότι αν τη βλέπεις μόνο εσύ είναι μικρό το κακό, να σε ενημερώσουμε κάπου εδώ ότι εφόσον τη βλέπεις εσύ, τη βλέπει και όποιος στέκεται δίπλα σου και απλά τύχει να πέσει το μάτι του προς τα κάτω.

Για να είσαι σίγουρη ότι θα βάλεις τα ankle boots σου χωρίς κανείς να μην μπορεί να θαυμάσει τα εμπριμέ καλτσάκια σου, δες τα DOs και τα DONTs και πράξε ανάλογα.

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Δεν είναι σοφό εκ μέρους σου να προτιμήσεις παλιότερα καλτσάκια κι αυτό γιατί τα συγκεκριμένα συνήθως έχουν ύψος μεγαλύτερο από το πίσω μέρος του τακουνιού ενός ankle boot, που σημαίνει ότι εύκολα μπορεί κάποιος να το δει αν σε κοιτάξει από ψηλά, ειδικά αν είναι λευκό ή πολύχρωμο.

Αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ να φορέσεις…

…Είναι εκείνα τα σοσόνια που καλύπτουν μόνο το πέλμα και τα δάχτυλα των ποδιών σου. Σίγουρα έχεις τέτοια για τις περιπτώσεις που φοράς τα sneakers σου (δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι συνδυάζεις τα sneakers σου με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά). Υπάρχει ένας και μοναδικός κανόνας για να διαλέξεις το σωστό χρώμα: τα επιλέγεις στο χρώμα του δέρματος όταν φοράς καφέ μποτάκια, ενώ όταν τα μποτάκια είναι μαύρα, φοράς εξίσου μαύρα σοσόνια.