Η λεπτομέρεια στα παπούτσια της Jackie Kennedy που κανείς δεν είχε προσέξει

Η Jackie Kennedy και η λεπτομέρεια για τα παπούτσια της που αποκαλύφθηκε.

Ένα διαχρονικό style icon που έχει αφήσει το δικό της σημάδι και στον κόσμο της μόδας. Επίκληση στο όνομα της Jackie Kennedy όταν πρόκειται για απαράμιλλο στιλ και προσωπικότητά δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ήταν αναμφίβολα η πιο στιλάτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, στο βιβλίο Jackie's Girl: My Life with the Kennedy Family της πρώην βοηθού της Jackie, Kathy McKeon, αναφέρεται λεπτομέρεια που αφορούσε στα παπούτσια της και δεν την είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι τώρα.

H 72χρονη πια McKeon που ήταν μαζί με την Jackie από το 1964 μέχρι το 1977, περιγράφει το δωμάτιο που φιλοξενούσε την γκαρνταρόμπα της Jackie. Όπως αναφέρει είχε μία τεράστια συλλογή από ρούχα που ήταν τοποθετημένα ανάλογα με το χρώμα τους. Φυσικά εκεί βρίσκονταν και τα παπούτσια της. Μπότες, sneakers και pumps σε όλα τα χρώματα.

© Getty Images / Ideal Image

Ένα ζευγάρι παπούτσια από την συλλογή της Jackie Kennedy.

Το περίεργο είναι ότι όλα της τα τακούνια διέφεραν κατά 1/4 της ίντσας στο ύψος για να αντισταθμίζουν τη διαφορά που έχει το ύψος των ποδιών σε όλους τους ανθρώπους. Προφανώς η Jackie δεν άφηνε τίποτα στην τύχη του και αυτό την έκανε τόσο ξεχωριστή.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ