CELEBRITY STYLE

Σου βρήκαμε τα 3 key items που ανέδειξαν το κομψό look της Meghan Markle στο Wimbledon

AP Photo/Tim Ireland

Ξέρουμε ότι η μέρα μας θα πάει καλά, όταν η Meghan Markle κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Πέρα από το γεγονός ότι τη βρίσκουμε τη γαλαζοαίματη πολύ συμπαθητική και γλυκιά, αυτό που μας εξάπτει πάντα το ενδιαφέρον είναι τα looks της.

Διάβασε ακόμη: 5 εμφανίσεις της Meghan Markle “προάγγελος” για το φύλο του παιδιού της. Μας το ”φώναζε”

Μπορεί να μας πεις επιφανειακές, αλλά είναι γεγονός ότι οι εμφανίσεις της εν λόγω δούκισσας, πολύ συχνά μας εμπνέουν. Τα κατάφερε και αυτή τη φορά λοιπόν. Όταν εμφανίστηκε στον αγώνα του Wimbledon για να παρακολουθήσει την Serena Williams in action, φόρεσε ένα σύνολο το οποίο δε γινόταν να μη σχολιάσουμε.

AP Photo/Tim Ireland 

AP Photo/Tim Ireland

Δες ακόμη: Meghan Markle: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την πρώτη της εμφάνιση με το γιο της

Η γαλαζοαίματη, λοιπόν, έκανε μια από τις πιο κομψές, casual εμφανίσεις και παρ’ όλο τον καυτό ήλιο της Αγγλίας, φόρεσε ένα λινό ριγέ σακάκι για να καταπολεμήσει τη ζέστη. Το σύνολο συνόδευσε με ένα μαύρο τοπ, τζιν, ψάθινο panama hat (κάπως πρέπει να προστατέψει και την επιδερμίδα της από τον ήλιο) και μαύρα oversized γυαλιά ηλίου. Αν και ο κλασικός συνδυασμός «τζιν παντελόνι + τοπ» δεν είναι και ο πιο πρωτοποριακός, η Meghan κατάφερε να αναδείξει το look της, φορώντας τα σωστά αξεσουάρ και πανωφόρι.

AP Photo/Tim Ireland 

AP Photo/Tim Ireland 

Το λευκό ριγέ σακάκι της είναι σίγουρα πολύ κομψό, αναδεικνύοντας έτσι το απλό, κατά τα άλλα, σύνολό της, τελικά προσφέροντας ένα ενδιαφέρον twist στον κλασικό αυτό συνδυασμό. Το σύνολο απογείωσε με εξίσου (υπερ)κομψά αξεσουάρ: το λευκό panama hat αλλά και τα μαύρα γυαλιά ηλίου τα οποία συμπλήρωσαν άψογα το look της.

AP Photo/Tim Ireland 

AP Photo/Tim Ireland

Όπως είπαμε, το σύνολο της Markle δεν είναι από τα «καινοτόμα» που έχουμε δει ποτέ, αλλά καμιά φορά για να ξεχωρίσεις πραγματικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ και μπόλικη αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το μάθημα στιλ που εμμέσως μας δίνει η δούκισσα του Sussex από την εμφάνισή της αυτή, και αυτό και μόνο μας αρκεί.

Πέρα, λοιπόν, από την αυτοπεποίθηση που μας «προτείνει» η Meghan Markle να έχουμε στις εμφανίσεις μας, μπορείς να δώσεις μερικούς πόντους παραπάνω στο στιλ σου, με τα κατάλληλα items. Εμείς βρήκαμε αυτά τα τρία key items που ανέδειξαν το casual σύνολό της γαλαζοαίματης τα οποία μπορείς ν’ αποκτήσεις κι εσύ, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

AP Photo/Tim Ireland 

 

Λινό σακάκι, L’Agence

 

 

Cat-eye, Γυαλιά ηλίου Finlay London

 

 

Ψάθινο Panama hat, Madwell

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland