CELEBRITY STYLE

Η Solange φόρεσε το επικότερο νυφικό

Η Solange Knowles, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τη μουσική και γνωρίσαμε καλύτερα ως ένα από τα 99 προβλήματα της Beyonce και του Jay Z (ποιος θα ξεχάσει το ξύλο που έφαγε ο διάσημος ράπερ από την έξαλλη Solange μέσα στο ασανσέρ), ντύθηκε νυφούλα.

Η για να είμαστε πιο σωστοί δεν ντύθηκε απλή νυφούλα. Ντύθηκε η επικότερη νύφη που έχουμε δει. Η 28χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον 51χρονο σκηνοθέτη video Alan Ferguson αυτό το σαββατοκύριακο στη Νέα Ορλεάνη, σε μία τελετή όπου dress code ήταν το: total white.

H Solange για την όμορφη αυτή μέρα αφέθηκε στα χέρια του καλού της φίλου Humberto Leon, ο οποίος είναι ο σχεδιαστής του οίκου Kenzo και ο οποίος της σχεδίασε το νυφικό που έχουμε ερωτευτεί.

 

Η ολόσωμη φόρμα, που φόρεσε αργότερα, έχει την υπογραφή του Stephane Rolland.

 

Ο γαμπρός προτίμησε με, τη σειρά του, ένα κοστούμι του οίκου Lanvin.

 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αρχικά αποκλειστικά στη vogue.com ανήκουν στο Rog Walker.

Να πούμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Solange. O πρώτος ήταν με τον Daniel Smith, το 2004, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο. Εννοείται ότι το στυλ της μικρής Knowles έχει ανθίσει έκτοτε. Φανερά ευτυχώς γιατί μία επιληψία από το στραφταλιζέ σατέν την πάθαμε βλέποντας τη γαμήλια εκείνη φωτογραφία.

Τι άλλα νέα για γάμο έχουμε στο Ladylike

Οργάνωσε τον τέλειο χειμωνιάτικο γάμο

Γιατί οι μισές γυναίκες επιμένουν στο “δεν παντρεύομαι”