CELEBRITY STYLE

Τάμτα – Eurovision 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της. Ποιους σχεδιαστές επέλεξε

Κατά τη γνώμη μας, η Τάμτα το αξίζει το δωδεκάρι. Η εμφάνισή της στoν ημιτελικό της Eurovision στο Tel Aviv, είναι από τις πιο stylish που έχουμε δει ως τώρα, στη σκηνή του θεσμού. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας αναλύσουμε την εμφάνισή της διεξοδικά.

To edgy look

Σε αντίθεση με την Κατερίνα Ντούσκα και την ελληνική συμμετοχή, η Τάμτα και η στιλίστριά της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επέλεξαν μια πιο σέξι εμφάνιση για την παρουσία της στη σκηνή της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα προτίμησε ένα πιο αναγεννησιακού ύφους look.

Εκπροσωπώντας σήμερα την Κύπρο, το look της έχει μια πιο edgy αισθητική. Το μαύρο χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της εμφάνισης

 

 

Το look από «κοντά»

Το look αποτελείται από ένα nude βινύλ κορμάκι με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ είναι στολισμένο με διάφανα κρύσταλλα. Πρόκειται για μία custom made δημιουργία των MI-RO. Το σύνολο συνοδεύεται από ένα crop biker jacket από το ίδιο υλικό το οποίο αφαιρούν οι χορευτές της κατά τη διάρκεια του show και ολοκληρώνεται με ψηλές μπότες και μαύρα γάντια, επίσης από βινύλ.

Διάβασε ακόμη: Κουίζ: Ποια ελληνική συμμετοχή της Eurovision είσαι;

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

AP Photo/Sebastian Scheiner

Όλα για την Εurovision, στο Ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 καθημερινά 16.00-18.00, στην εκπομπή “Το Lifestyle Φταίει”.

Τα αξεσουάρ

Στο glam look της Τάμτα, μεγάλη σημασία παίζουν οι λεπτομέρειες γι’ αυτό και τα αξεσουάρ έχουν πρωταγωνιστική θέση. Από τις ψηλές μπότες και τα μαύρα γάντια από βινύλ μέχρι το διάφανο από πλαστικό, choker με αγκράφα, τα αξεσουάρ φέρνουν τις σωστές ισορροπίες στο το σέξι σύνολο της Τάμτα.

Δες ακόμη: H avant-garde εμφάνιση της Τάμτα στο πορτοκαλί χαλί της Eurovision

Φυσικά, το wet look χτένισμά της αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη συνολική της εμφάνιση επί σκηνής. Όπως είπαμε, από εμάς το πήρε το δωδεκάρι η Τάμτα, μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής της.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/eurovision/