CELEBRITY STYLE

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο Προεδρικό Μέγαρο με κομψό, αρχαιοελληνικού ύφους, φόρεμα και λάθος παπούτσια

NDP Photo Agency

Η καθιερωμένη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για τη Γιορτή της Δημοκρατίας τράβηξε όλα τα «φλας» της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον κέρδισαν οι εμφανίσεις των γυναικών που παρευρέθηκαν στο δείπνο. Αν και πολλές γυναίκες -πολιτικοί και μη- επέλεξαν πιο safe και ουδέτερες αποχρώσεις για τις εμφανίσεις τους, η υφυπουργός αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε τη διαφορά.

Διάβασε ακόμη: Η Νόνη Δούνια στο Προεδρικό Μέγαρο με dreamy nude φόρεμα. Μέχρι και η Σταχτοπούτα θα ζήλευε το look

Eurokinissi

 Eurokinissi

Με ένα φόρεμα που «φώναζε» “είμαι Ελληνίδα θεά”, η πολιτικός τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Αν και το φόρεμα δεν είχε την ίδια επισημότητα που είχαν τα looks των υπόλοιπων γυναικών που βρέθηκαν στη δεξίωση, η εμφάνισή της κέντρισε το ενδιαφέρον μας, λόγω του ύφους του ρούχου που επέλεξε να φορέσει. Ένα μάξι κρουαζέ ριγέ φόρεμα με διακριτικά cut-outs στο πλάι.

Η διαφορετικότητα στο ύφος του φορέματος

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το burnt orange (σκούρο πορτοκαλί) ρούχο σε συνδυασμό με τις χρυσές λεπτομέρειες που είχε το ριγέ μάξι φόρεμά της, έδωσε μια διακριτική δόση glam στο σύνολό της. Επιλέγοντας ένα μάξι κρουαζέ φόρεμα στη συγκεκριμένη απόχρωση, η Δόμνα ξέφυγε από τις συνηθισμένες ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις. Το ύφος του φορέματος μπορεί να μην είναι κάτι «πρωτοποριακό» στο κόψιμο ή το μήκος, για τα δεδομένα της περίστασης όμως έκανε τη διαφορά. Το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το look με διακριτικά χρυσά κοσμήματα, έκανε το σύνολό της ακόμα πιο κομψό.

Τα παπούτσια που μας προβλημάτισαν

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Περνούσαμε φανταστικά θαυμάζοντας το αέρινο, αρχαιοελληνικού ύφους φόρεμα της Δόμνας Μιχαηλίδου, μέχρι που κοιτάξαμε κάτω στα πόδια της. Τότε ήταν που παρατηρήσαμε τα παπούτσια της που μας έκαναν αν πούμε «Δόμνα, γιατί;». Οι nude πλατφόρμες της ήταν ολίγον τι αδιάφορες, ενώ το casual ύφος τους δεν ταίριαζε με τα glam vibes που εξέπεμπε το φόρεμά της. Εάν φορούσε ένα τζιν παντελόνι και λευκό πουκαμισάκι, τότε τα παπούτσια αυτά θα ταίριαζαν καλύτερα.

Διάβασε ακόμα: Τα 5 στιλ παπουτσιών που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι

Η εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι απλή. Έχει συμβεί άλλωστε σε όλες μας. Δε το «’χει» με τα τακούνια. Δόμνα σε καταλαβαίνω. Ούτε εγώ μπορώ να περπατήσω πάνω σε ψηλά τακούνια. Αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για την επόμενη φορά. Όπως τα τετράγωνα τακούνια aka block heels που δεν ξεπερνούν τα 5 cm. Ή τα γνωστά “kitten heels” που είναι τόσο κομψά, όσο και άνετα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency