CELEBRITY STYLE

Η Catherine Zeta-Jones στην πιο κομψή street style εμφάνισή της

Ομολογουμένως, η Catherine Zeta-Jones έχει μία κλασική αύρα την οποία συμπληρώνει και με το στιλ της. Ναι, είναι λαμπερή στο κόκκινο χαλί και δεν μπορεί παρά να κάνει τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της, από όπου κι αν περνάει λόγω των φυσικών της προσόντων. Ποτέ όμως δεν ζήλεψες ουσιαστικά το street style της.

Δεν το ζήλεψες ποτέ μέχρι σήμερα γιατί η πρόσφατη εμφάνισή της αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Η όμορφη ηθοποιός έκανε τη διαφορά με ένα απόλυτα κομψό androgynous look. Μέσα σε ένα τέτοιο outfit, μάλλον περίμενες να δεις την Kris Jenner αλλά όχι, είναι η Catherine και μας αρέσει πολύ.

Φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με ένα επίσης λευκό πουκάμισο με μία floral λεπτομέρεια κοντά στο γιακά και ολοκλήρωσε με ένα παστέλ ροζ σακάκι και slippers στην ίδια απόχρωση. Η εμβληματική τσάντα Hermes αλλά και το panama hat ήταν τα στοιχεία που απογείωσαν το look δίνοντας μια resort αίσθηση στο σύνολο που αναμφίβολα ταίριαζε στο airport style της.

A post shared by Coco Perez (@cocoperezinsta) on

 

Εκτός από τον απόλυτα σωστό συνδυασμό των ρούχων και του ύφους αυτών, αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το γεγονός ότι επέλεξε λευκό μαζί με ροζ μέσα στο χειμώνα. Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς με τι να φορέσεις το σακάκι που έχει στην ντουλάπα σου και είναι σε παστέλ χρώμα, το λευκό παντελόνι είναι σαφώς μία πολύ στιλάτη επιλογή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP