BLAKE LIVELY

Η Blake Lively κάνει το androgynous look να δείχνει πιο sexy από ποτέ

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Η Blake Lively έχει πάντα κάτι να σου πει μέσα από τον τρόπο που ντύνεται. Είναι από εκείνες που ακολουθούν τη μόδα αλλά ποτέ δεν χάνουν την στιλιστική τους ταυτότητα, ειδικά όταν πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Πρόσφατα, το επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά με μία ιδιαίτερη εμφάνιση που δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις ειδικά σε red carpets.

Στο Lionsgate Presentation στο CinemaCon στο Las Vegas, ανάμεσα σε πολλές διάσημες παρουσίες, η Blake Lively ξεχώρισε με το μοναδικό της στιλ. Φόρεσε ένα blazer-φόρεμα Sonia Rykiel σε μία navy blue απόχρωση που το έκανε να δείχνει πολυτελές. Από μέσα φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και έδωσε μία geek πινελιά με ένα παπιγιόν.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πολύχρωμες, ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω και έμεινε σε τελείως φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Αν είσαι έτοιμη για ένα αντίστοιχο androgynous look, τότε δες τις παρακάτω προτάσεις για να βρεις το ιδανικό blazer-φόρεμα που θα ταιριάξει στο προσωπικό σου στιλ.

Tuxedo φόρεμα, Miss Guided

 Ροζ blazer-style φόρεμα, Bershka

 Metallic blazer φόρεμα, Zara

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP