BEYONCE

H Beyonce εμφανίζεται με τη φούστα που όλες μας θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Είναι από εκείνες τις φορές (που είναι πολύ συχνές) που σκεφτόμαστε πόσο μπροστά είναι η Beyonce, στιλιστικά μιλώντας. Όχι μόνο τις φορές που τολμάει στο κόκκινο χαλί αλλά και τις φορές που εμφανίζεται για μια χαλαρή βόλτα στη Νέα Υόρκη, μια Τετάρτη για παράδειγμα.

Η superstar εμφανίστηκε στο πλάι του Jay-Z, ντυμένη από πάνω ως κάτω με Gucci -τι άλλο;- και μπορεί κάποιους να τους μπέρδεψε, αλλά εμείς την λατρέψαμε ολοκληρωτικά.

 

Φόρεσε ένα snapback καπέλο με το logo της Gucci, το οποίο ταίριαζε με την αντίστοιχη τσάντα η οποία είχε αστραφτερές λεπτομέρειες, συνδυάζοντάς τα με ένα ροζ πουλόβερ με το σχέδιο μιας πολύχρωμης πεταλούδας και μία από τις πιο ωραίες φούστες που έχουμε δει ποτέ. Ασημένιες και ροζ ρίγες σε metallic απόχρωση, πιέτες και midi μήκος. Υπέροχο.

 

Αλλά η Queen Bey δεν σταμάτησε εκεί: Συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι βελούδινα, κόκκινα σανδάλια και μακριά σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πλεγμένα σε χαλαρές πλεξούδες.

Νόμιζες οτι τελείωσε; Κι όμως. Αργότερα (που έβαλε ψύχρα) η Bey εθεάθη με δερμάτινο ροζ jacket (προφανώς Gucci) σε oversized γραμμή με πολλές λεπτομέρειες.

 

Queen με τα όλα της.