CELEBRITY STYLE

Η Bella Hadid “ξαναντύθηκε” Catwoman. Όχι για το Halloween, αλλά για τα CFDA Awards

AP Photo/Francois Mori

Αν το καλοσκεφτείς, η Bella Hadid είναι μια περίπτωση από μόνη της. Είναι μια νέα κοπέλα/γυναίκα η οποία ακόμα κι αν εισήλθε στον κόσμο της μόδας μετά την αδερφή της, Gigi, η οποία είχε ήδη λάβει αναγνωρισιμότητα για την καριέρα της σαν μοντέλο, κατάφερε να ξεχωρίσει. Να μπει στη νέα-παλιά κατηγορία των μοντέλων με χαρακτήρα, άποψη και του οποίου το lifestyle αποτελεί θέμα συζήτησης για πολύ κόσμο. Έτσι όπως, συνέβαινε και με τα supermodels του '90.

Διάβασε ακόμη: H Bella Hadid ντυμένη στα nude είναι η καλύτερη εκπροσώπηση της απόλυτης τάσης της σεζόν

Ξέφυγε από τη σκιά της αδερφής της και με την αινιγματική, τη γλυκιά, πολλές φορές, παρουσία της και φυσικά την εξωπραγματική ομορφιά της, έγινε και αυτή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας, ξεπερνώντας ίσως και λίγο την αδερφή της, χωρίς φυσικά να σημαίνει κάτι αυτό απαραίτητα (δεν μας αρέσει να μπαίνουμε στην διαδικασία φτηνών συγκρίσεων).

Δες επίσης: H Bella Hadid είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με την εξίσωση της ”χρυσής τομής”

 

Η αίσθηση του στιλ της, είναι ένας από τους λόγους που η Bella είναι αυτή που είναι. Το στιλ της Bella έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: οι αναφορές από άλλες δεκαετίες. Σαν παιδί των late 2000s, η Hadid είναι από τις γυναίκες που συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας, με τους δικούς της κανόνες πάντα. Όταν, λοιπόν, η μόδα των δεκαετιών του ’90 και των ’00s «χτύπησαν» τις πασαρέλες, η Bella ήταν εκεί για να ανταποκριθεί στα trends αυτά. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι λόγω του ότι οι μόδες αυτές αποτελούν τάση, η Hadid τις ακολουθεί πιστά. Είναι γνώριμες αυτές οι δεκαετίες για την ίδια, γι’ αυτό και το στιλ της κλίνει περισσότερο προς αυτές. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει ενδυματολογικά ρίσκα διαρκώς και απόδειξη είναι η πρόσφατη εμφάνισή της στα CFDA/Vogue Fashion Fund Awards που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στη Νέα Υόρκη.

 

Φόρεσε μια πολύ σέξι ολόσωμη φόρμα. Πολύ όμως. Ήταν ένα “catsuit” (έτσι ονομάζονται οι ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα), δημιουργία του καλού της φίλου και σχεδιαστή, Alexander Wang.

 

Σε μαύρο χρώμα και καλύπτοντας από τον λαιμό μέχρι και χαμηλά από τους αστραγάλους το κορμί της, το ρούχο θα μπορούσε να θεωρηθεί συντηρητικό. Δύο στοιχεία όμως, απέτρεψαν από το να συμβεί αυτό: η σιλουέτα του ρούχου aka η στενή εφαρμογή της φόρμας και οι πέρλες.

 

Η φόρμα είχε δύο διακριτικές πέρλες στο στήθος, αλλά και στο σημείο της κοιλιάς προσθέτοντας μια παραπάνω δόση glam, στο, κατά τα άλλα, vampy σύνολο. Πρόσθεσε διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια στ’ αυτιά, μια ασημί, sparkly mini τσάντα και καουμπόικες, μυτερές μπότες. Το 2000s εμπνευσμένο χτένισμα με τις τούφες ελαφρά να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της και την ανοιχτόχρωμη, μεταλλική σκιά και μαύρο μολύβι κάτω από τα μάτια, έκαναν το βλέμμα της ακόμη πιο έντονο και το look της ακόμα πιο «κοντά» σε εκείνη και το στιλ της.

 

Η Bella πριν λίγες ημέρες, ξαναφόρεσε ένα catsuit με αφορμή το Halloween, όταν ντύθηκε σαν τη Catwoman. Τώρα ξαναφοράει το ίδιο στιλ ρούχου, αλλά με τελείως διαφορετικό και σίγουρα πιο high-end fashion ύφος.

 

Όλα εξαρτώνται από το styling και το πόσο ή όχι υποστηρίζει ένας άνθρωπος τις εμφανίσεις του, ακόμα κι αν φοράει το ίδιο ή παρόμοιο ρούχο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori