BELLA HADID

H Bella Hadid ντυμένη στα nude είναι η καλύτερη εκπροσώπηση της απόλυτης τάσης της σεζόν

Brent N. Clarke/Invision/AP

Ούσα ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, η Bella Hadid ξέρει ότι κάθε κίνησή της παρακολουθείται. Ό,τι κάνει, ό,τι πει, όπου πάει, ό,τι κι αν φορέσει χωρίς αμφιβολία, θα συζητηθεί. Κάπως έτσι, λειτουργεί η σημερινή κοινωνία εξάλλου και η Bella Hadid το γνωρίζει καλά αυτό. Γι' αυτό και κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη και σωστά μελετημένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Διάβασε ακόμη: H Bella Hadid τρώει σουβλάκια στην Αθήνα και η Gigi τη ζηλεύει

Αφού έκλεψε της εντυπώσεις την προηγούμενη εβδομάδα με το αγορίστικο hairlook στο χαλί του Met Gala, η ίδια κάνει μια ακόμα εμφάνιση που ξέρει ότι θα συζητηθεί. Το μοντέλο γνώριζε, ότι το look που φόρεσε στις Κάννες αποτελεί από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και ότι αφού τη δουν οι fashion lovers αυτού του κόσμου θα θέλουν να την κοπιάρουν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Bella Hadid, εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό nude Dior σύνολο, σε δείπνο στις Κάννες. Το look αποτελούνταν από ένα ημιδιάφανο crop top (δείχνοντας έτσι και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της), μίνι μεταξωτή φούστα με πιέτες και nude μυτερές γόβες. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μια βελούδινη τσάντα, επίσης δημιουργία του οίκου Dior.

Το αβίαστα κομψό ύφος του συνόλου ήταν σίγουρα από τους βασικούς λόγους που η εμφάνιση της Hadid στέφθηκε με επιτυχία, ενώ είναι η καλύτερη εκπροσώπηση της πιο hot τάσης του καλοκαιριού: το μπεζ.

Δες εδώ: Καλοκαίρι 2019: Κανείς δεν είχε προβλέψει ότι αυτές είναι οι τάσεις που θα φοράμε φέτος

To μπεζ και γενικά οι γήινες αποχρώσεις είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που μας προτείνουν οι σχεδιαστές μόδας για το φετινό καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο χρώμα μας κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον. Λίγο η ιδέα ότι αυτή η απόχρωση θα αναδείξει το μαυρισμένο μας σώμα το καλοκαίρι, λίγο τις φανταστικές επιλογές που μας προσφέρει η αγορά και να, που η τάση των nudes μπαίνει στην πρώτη θέση της λίστας μας για τις επερχόμενες αγορές μας.

Μακριά ολόσωμη φόρμα, MANGO

Φόρεμα με 3D λουλούδια, H&M

Εσπαντρίγιες, Castaner

Φούστα cargo με αλυσίδα, Bershka 

Παντελόνι υφασμάτινο, attrattivo

Kεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP