AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

Το σμαραγδί φόρεμα της Amal Clooney είναι λόγος για ν’ αρχίσεις να φοράς πράσινο

Willy Sanjuan/Invision/AP

Την καλύτερη «δουλειά» κάνει η Amal Clooney. Από τη μία, υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών που το  έχουν πραγματική ανάγκη και από την άλλη, έχει τον κούκλο George Clooney στο πλευρό της.

Διάβασε ακόμη: 5 σύνολα της Amal Clooney που θα σε εμπνεύσουν για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Πάρε χαρτί και μολύβι

Και ενώ εκτιμάμε τις ψαροταβένες των πανέμορφων ελληνικών νησιών μας και τα -συχνά- μαζικής παραγωγής καλοκαιρινά μας φορεματάκια, σε μια Lake Como, σε ένα designer φόρεμα από 100% βισκόζη και σε έναν από τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη, δε θα λέγαμε όχι. Η Amal, λοιπόν, έχει την καριέρα και τη ζωή που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν, αλλά είναι η ανεπιτήδευτη κομψότητά της η οποία μας έχει κλέψει την καρδιά.

Ενώ παραθερίζει στο ιταλικό θέρετρο, η δικηγόρος παρέα με τον χολιγουντιανό σταρ σύντροφό της, George παρευρέθηκαν στην πεντάστερη Villa d’Este για δείπνο και εκεί ήταν που για άλλη μια φορά συνειδητοποιήσαμε την έμφυτη αυτή κομψότητά της Amal που λέγαμε παραπάνω.

Δες ακόμη: O κομψός συνδυασμός της Amal για ένα άψογο street look

Άφησε, λοιπόν, την αίθουσα του δικαστηρίου για λίγες ώρες και φορώντας ένα μίνι σμαραγδί φόρεμα, η Amal μπήκε σε mood διακοπών και «αγκάλιασε» την πιο κομψή και χαλαρή πλευρά της με την εμφάνισή της αυτή.

 

Το φόρεμα ήταν ένα «απλό» αλλά άκρως καλοκαιρινό fit & flare φόρεμα, με ενδιαφέρουσα και πιο γεωμετρικού ύφους λαιμόκοψη και κουμπιά τα οποία πρόσφεραν ένα πιο casual ύφος στο σοφιστικέ ρούχο της. Βέβαια, για ένα πιο αναβαθμισμένο και glam look, συνδύασε το σμαραγδί φόρεμά της με χρυσά πέδιλα, χρυσά statement σκουλαρίκια και clutch στην ίδια απόχρωση, κάνοντας μας να σκεφτόμαστε αν είναι τελικά το πράσινο το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

 

Το ίδιο κομψός ήταν φυσικά και ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος με ένα γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο ήταν εξίσου στιλάτος όσο και η γυναίκα του.

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP