VIRAL

Ο Richard McCormack μεταμορφώνει τον κόσμο μέσα από τις φωτογραφίες του

Οι λογαριασμοί που υπάρχουν στο instagram είναι εκατομμύρια και αρκετοί από αυτούς (για να μην πω η συντριπτική πλειοψηφία) βάζουν αδιάφορες φωτογραφίες.

Γιατί εντάξει, μεταξύ μας τώρα εκτός από εμάς που προφανώς και ενδιαφερόμαστε για το περιεχόμενο της φωτογραφίας που μοιραζόμαστε και τους κολλητούς μας που θα κάνουν like ελάχιστοι είναι αυτοί που νοιάζονται actually για ό,τι ανεβάζουμε στο instagram. (Μεγάλη ανακάλυψη, το ξέρω, πάμε παρακάτω).

Ο λογαριασμός του Richard McCormack ωστόσο δεν αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο καθώς έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα feed με φωτογραφίες από όλο τον κόσμο με ένα φανταστικό twist. Δημιουργεί cutouts (σχέδια με χαρτόνι), τα ”κολλάει” σε μνημεία και χαρακτηριστικά σημεία διάσημων πόλεων και τα φωτογραφίζει με μια τελείως διαφορετική ματιά. Η δουλειά του έγινε για πρώτη φορά γνωστή πριν 8 μήνες μέσω του Bored Panda και έκτοτε έχει καταφέρει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα δουλεύει ως φωτογράφος. (Πως θα γίνει να κάνουμε και εμείς καριέρα μέσω του instagram; Χμ).

Δες την εντυπωσιακή του δουλειά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.