VIRAL

Έχει παρειδωλία και δημιουργεί σκίτσα από τα πρόσωπα που βλέπει στα αντικείμενα

Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί, αλλά εγώ κοιτάζω αρκετές φορές αντικείμενα και μου θυμίζουν φάτσες από καρτούν. Το πιο σύνηθες παράδειγμα είναι τα αυτοκίνητα και τα φώτα τους που μοιάζουν με χαρούμενα ή λυπημένα πρόσωπα χαρακτήρων από κινούμενα σχέδια.

Το ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο, ονομάζεται παρειδωλία (σύμφωνα με τη βικιπαιδεία) και είναι και αυτό που έχει ανάγει σε τέχνη o Keith!

Aυτός ο φανταστικός τύπος δημιουργεί χαρακτήρες καρτούν από τα αντικείμενα που βλέπει, στην αρχή το κάνει στο μυαλό του, έπειτα τα σκιτσάρει και τα ανεβάζει στο instagram.

Ευφάνταστο, αστείο, δημιουργικό, διασκεδαστικό, αυτό το προφίλ, είναι ό,τι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση και να προκαλέσει τη φαντασία σου.

 

 

 

 

SWIPE ➡️ to see face. Love can open many doors We're often used to open albacore. I'm Jan, and this is Fran. We've been told no, again and again Many against us, our life is a sin But in the end, love always wins

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Larsen (@thefaceswithinplaces) στις