PHOEBE WALLER BRIDGE

Η Olivia Colman είναι φωνάρα και η Phoebe Waller-Bridge παίζει γιουκαλίλι. Υπάρχει λόγος

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

H Phoebe Waller-Bridge και η Olivia Colman είναι δύο κορίτσια που μας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τις υπέροχες δουλειές που έχουν κάνει. Η συνύπαρξή τους σε μία εξ αυτών (Fleabag) μάλλον τις έκανε φίλες και ηχογράφησαν μαζί Portishead, δημιουργώντας ένα νέο κομμάτι για τη συλλογή, Got It Covered για τα Παιδιά που έχουν ανάγκη (Children in Need).

 

Και σκέφτεσαι πόσο ταλέντο μπορεί να αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο. Ε λες, θα πει το “Glory Box” των Prtishead σαν μία απλή ηθοποιός και την βλέπεις που τρέμει στην ηχογράφηση, βήχοντας και ξαναβήχοντας. Μέχρι που φτάνεις στο σημείο να σκεφτείς γιατί την έσυραν την καημένη μέχρι εκεί. «Εγώ το ήξερα ότι η Olivia μπορεί να τραγουδήσει γιατί έχουμε πάει μαζί σε καραόκε. Είναι από αυτούς τους περίεργους τύπους που λένε «Ε δε νομίζω δε νομίζω, δεν μπορώ να το κάνω» και πάει να το κάνει και βάζει φωτιά στα πάντα».

Δες κι αυτό: Οι διάσημοι που πριν 10 χρόνια ήταν αγνώριστοι

Και τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοεί η Phoebe. Μιλάμε για αηδόνι, όχι αηδίες. Η Colman, ακριβώς επειδή ήταν πολύ αγχωμένη, ζήτησε τη βοήθεια της φίλης της αλλά και της αδερφής της που είναι επαγγελματίας μουσικός και έγραψε τη μουσική του Fleabag, για να τη συνοδεύσουν στο τραγούδι. Οι δύο αδερφές κάνουν θεαματική είσοδο και διακόπτουν, δήθεν μου και τάχα μου, την ερμηνεία της Colman και το αποτέλεσμα είναι απλώς υπέροχο.

Το κομμάτι αυτό θα είναι μέρος μία συλλογής, στην οποία συμμετέχουν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι: Helena Bonham Carter, Himesh Patel, Jodie Whitaker και David Tennant.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP