CELEBRITIES

Οι διάσημοι που πριν 10 χρόνια ήταν αγνώριστοι

Η Kylie Jenner σήμερα. Instagram.com/kyliejenner

Το Hollywood είναι ο τόπος όπου όσα πρόσωπα αναδειχθούν είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα αναγνωρίζονται από την δική τους γενιά σε όλόκληρο τον κόσμο. Γυρίζουμε τον χρόνο μία δεκαετία το λιγότερο πίσω για να δούμε πόσο έχουν αλλάξει εμφανισιακά 6 από τα πρόσωπα της νέας γενιάς των star της τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz γενικότερα. 6 διάσημοι που τότε ήταν μάλλον αγνώριστοι σε σχέση με σήμερα. Μαζί βλέπουμε και πόσα έχουν πετύχει να αλλάξουν στη ζωή τους την τελευταία δεκαετία.

Έξι διάσημοι που όσο καλά κι αν τους ξέρεις σήμερα, ακόμα κι αν ήταν διάσημοι από τότε σε σχέση με τον σημερινό εαυτό τους θα σου φανούν αγνώριστοι. Εσύ βλέπεις τις διαφορές;

Miley Cyrus

AP Photo/Dan Steinberg, File

To 2009 η Μiley Cyrus ήταν μόλις 16 ετών, καστανή και γινόταν ολοένα και πιο διάσημη ως Hannah Montana. Είχε γίνει είδωλο των εφήβων και δεν είχε ξεκινήσει την «επανάστασή» της ακόμα. Η απόφασή της να απομακρυνθεί από την εφηβική της εικόνα ήρθε περίπου το 2010 όταν κυκλοφόρησε το album της “Can’t Be Tamed”. Δέκα χρόνια αργότερα η Miley Cyrus έχει στο ενεργητικό της έναν γάμο και έναν χωρισμό, μια αποτοξίνωση, μια υποτροπή, την παραδοχή του ότι είναι πανσεξουαλικη και αρκετά μουσικά βραβεία.

Joel C Ryan/Invision/AP

Jaden Smith

AP Photo/Matt Sayles

Στα 11 του χρόνια ο Jaden Smith είχε ήδη πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Το κυνήγι της ευτυχίας» και στο “The Day The Earth Stood Still” και ετοιμαζόταν να παίξει στο “The Karate Kid”. Στα 22 του ο γιος του Will Smith και της Jada Pinkett Smith εκτός από ηθοποιός είναι και ράπερ, τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Παράλληλα έχει φτιάξει την δική του επιχείρηση που πουλά μπουκάλια νερού από ειδικό χαρτί και φυτικής βάσης πλαστικό. Και επιχειρηματίας και με οικολογική συνείδηση.

διάσημοι αγνώριστοι AP Photo / Mark Humphrey

Kylie Jenner

διάσημοι αγνώριστοι AP Photo/Matt Sayles

13 ετών ήταν το 2010 η Kylie Jenner που εκτός από την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει να περηφανεύεται και για το γεγονός ότι μέσα στα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει μητέρα και έχει δει την προσωπική της περιουσία να εκτοξεύεται σε μεγαλύτερο ύψος από αυτό των αδερφών τους.

Μάλιστα ήταν η πρώτη από την οικογένειά της που χαρακτηρίστηκε δισεκατομμυρίουχος από το περιοδικό Forbes. Ο τίτλος της αφαιρέθηκε όταν το “Forbes” πραγματοποίησε πιο ενδελεχή έρευνα στα οικονομικά της, αλλά τι τα θες; Και το σχεδόν δισεκατομμυριούχος είναι ένας πολύ καλός τίτλος.

 

διάσημοι αγνώριστοι Invision/AP / Evan Agostini

Brooklyn Beckham

διάσημοι αγνώριστοι AP Photo/Mark J. Terrill

Στα 11 του χρόνια ο Brooklyn Beckham έδειχνε να βαριέται απόλυτα όταν συνόδευε κάπου τον διάσημο πατέρα του, David. Τώρα όποτε εμφανίζεται μαζί του σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ακόμα κι αν βαριέται δεν το δείχνει. Εμείς πάντως δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τον 21χρονο που έχει σπουδάσει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη και συνεχίζει να είναι πολύ αγαπημένος με τους διάσημους γονείς του. Μάλιστα ενήλικος Brooklyn Beckham είναι έτοιμος να ξεκινήσει πια τη δική του οικογένεια, καθώς πρόσφατα έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη αγαπημένη του Nicola Peltz.

διάσημοι αγνώριστοι Joel C Ryan/Invision/AP

Βella Thorne

διάσημοι αγνώριστοι Eric Charbonneau/Invision/AP Images

Στα 12 της χρόνια η Bella Thorne θεωρούνταν ήδη βετεράνος της showbiz. Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο από όταν ήταν μωρό έξι εβδομάδων και συνολικά έχει παίξει μέχρι σήμερα σε περισσότερα από 30 διαφημιστικά. Η επιτυχία ωστόσο ήρθε το 2008 όταν ξεκίνησε να παίζει στην σειρά “My Own Worst Enemy” για την οποία πήρε βραβείο ερμηνείας. 10 χρόνια μετά η Bella συνεχίζει την καριέρα της, ενώ έχει ξεκινήσει και την καριέρα της στην δισκογραφία και τη σκηνοθεσία πορνό ταινιών. Παράξενη εξέλιξη θα την πεις και επιτυχημένη, θα σου επισημάνω.

Arthur Mola/Invision/AP

Elle Fanning

διάσημοι αγνώριστοι AP Photo/Chris Pizzello

Στα 12 της χρόνια η Elle Fanning είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στην υποκριτική και μάλλον την μπέρδευες με την αδερφή της Dakotta που είχε εξασφαλίσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το “I Am Sam“.

Στα 22 της, η Elle θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της νέας γενιάς και εκτός από ταινίες ανεξάρτητου κινηματογράφου έχει στο ενεργητικό της και την τεράστια επιτυχία της Maleficent όπου υποδύεται την πριγκίπισσα Aurora στο πλευρό της Angelina Jolie.

Joel C Ryan/Invision/AP