LIFE

Πώς είναι σήμερα οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς “Το νησί”;

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Ρενέ και η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Μάνος Τσαγκαράκης και η Καλλίστη Μπερταχά πριν απο 8 χρόνια ενσάρκωναν τους ρόλους των μικρών παιδιών που ζούσαν στο τηλεοπτικό σύμπαν του «Νησιού». Οι τρεις πρώτες ήταν οι μικρές Μαρία, Φωτεινή και Άννα που ζούσαν στην Πλάκα ενώ οι δύο δεύτεροι ήταν οι μικροί Δημήτρης και Ηλέκτρα που μεγάλωναν στην Σπιναλόγγα. «Το Νησί» ήταν η φιλόδοξη σειρά του Mega που τέτοια εποχή  to 2010 ετοιμαζόταν να κάνει πρεμιέρα στις μικρές οθόνες και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Το νησί» προβλήθηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010, και ήταν η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Victoria Hislop. Το σενάριο υπέγραφε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Ο ίδιος δήλωνε εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες των μικρών παιδιών που έπαιζαν στη σειρά.

Τα μικρά αυτά παιδιά μεγάλωσαν και πλέον συνεχίζουν τη ζωή τους άλλα πιο μακριά κι άλλα ακόμα κοντά στα φώτα της δημοσιότητας που τότε ήταν στραμμένα πάνω τους.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου για παράδειγμα συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, μετρά συμμετοχές σε Τουρκικές σειρές όπως Κιοσέμ: Η σουλτάνα, αλλά και ταινίες όπως η «Μαζί τα φάγαμε».

 

Η ίδια έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου μπορείς να δεις πόσο όμορφη γυναίκα έχει γίνει.

 

Και η τηλεοπτική της «αδερφή», η άλλοτε μικρή Άννα Ιφιγένεια Τζόλα ασχολείται ακόμα με την υποκριτική έχοντας στο ενεργητικό της την ελληνοφιλανδικής παραγωγής ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο».

 

 

Η πραγματική της αδερφή Ρενέ Τζόλα που έπαιζε τη μικρή Φωτεινή ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με την Ιφιγένεια.

 

Η Ρενέ σπουδάζει στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών και παράλληλα ασχολείται με την υποκριτική. «Έχω πάρει μέρος στην ταινία «stop bullying» όπου είχα το ρόλο μιας κοπέλας από το Βέλγιο το 2015, το 2011 πήρα μέρος σε ταινία μικρού μήκους για το νοσοκομείο «Παίδων» που αφορούσε την σωστή αντιμετώπιση των εφήβων. Το 2017 πήρα μέρος στην Γερμανική ταινία «Bunch Dengler»!!!  Ακόμα έχω κάνει διαφημίσεις για το ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση, ενώ πήρα μέρος στο 1st music and fashion show (2014) που έλαβε χώρα στην Σαντορίνη με ρούχα cooligans του σχεδιαστη Γιάννη Σβίγγου  και κοσμήματα της Ελένης Ορφανού» είχε σημειώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο site pameathlitika.gr τον Ιούλιο.

 

Όσο για την Καλλίστη Μπερταχά που υποδυόταν την Ηλέκτρα στο Νησί, εκείνη διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube το Kallisti Bee, ενώ ασχολείται και με το τραγούδι.

 

Youtube/Kallisti Bee

 

Ο τηλεοπτικός Δημήτρης, δηλαδή ο Κρητικός Μάνος Τσαγκαράκης έχει αλλάξει πολύ ενώ είναι πλέον 18 ετών.

 

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του για το αν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική μεγαλώνοντας: «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε».