LIFE

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Βασίλης από το σήριαλ “Μάνα είναι μόνο μία”

Το κλείσιμο του Mega μας έκανε να θυμηθούμε όλες τις σειρές που πρωτοείδαμε και αγαπήσαμε από τη συχνότητά του. Μία από αυτές ήταν και το «Μάνα είναι μόνο μία», με τη Μαίρη Χρονοπούλου να μας κερδίζει με το κωμικό ταλέντο της, τη Ναταλία Δραγούμη να συστήνεται στο κοινό ως η όμορφη κόρη της Μαίρης, η Λιάνα αλλά και τον νεαρό Λουκά Ζήκο να υποδύεται τον λογικό και αγαπημένο κανακάρη της, τον Βασίλη.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1993 και αφορούσε την καθημερινότητα μιας χήρας εδώ και 15 χρόνια της Μαίρης και της σχέσης της με τα παιδιά της.

 

Η κόρη της δουλεύει ως στιλίστρια και ο γιος της μόλις επέστρεψε από τις σπουδές του στο Λονδίνο για να μείνει κοντά της. Κι αν δε χάσαμε ποτέ τα ίχνη της Μαίρης Χρονοπούλου και της Ναταλίας Δραγούμη από τότε που υποδύονταν τη μητέρα και την κόρη, χάσαμε σίγουρα αυτά του Λουκά Ζήκου, του νεαρού τότε Βασίλη.

Ο Λουκάς Ζήκος ασχολείται μέχρι σήμερα με το θέατρο και την τηλεόραση αλλά δεν ζει πια στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός ζει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Η τελευταία του θεατρική δουλειά ήταν η παράσταση «Στη χώρα του Ίψεν» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Theatro Versus στη Λεμεσό (από εκεί είναι και η πιο κάτω φωτογραφία), ενώ πρωταγωνιστεί και στη σειρά του ΡΙΚ «Τα χάλκινα χρόνια».

Facebook/theatro versus

 

Ο ίδιος έχει γίνει πατέρας ενός κοριτσιού και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του το παιχνίδι μαζί της είναι ο τρόπος του να δραπετεύει από την καθημερινότητα.