ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά: Η πρώτη ανάγνωση των πρωταγωνιστών και ο χρόνος που περνά

Instagram/logotimis

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιο κανάλι θα προβάλει τελικά τον νέο κύκλο του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, αλλά το σίγουρο σύμφωνα με τους συντελεστές της ιστορικής σειράς του Mega είναι πώς θα προβληθεί και μάλιστα σύντομα.

Οι επτά πρωταγωνιστές, Άλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Αγγελική Δημητρακοπούλου έχουν όλοι δώσει το «παρών» και μάλιστα πρόσφατα συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση ενός από τα νέα επεισόδια. Το σενάριο της σειράς υπογράφει και πάλι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Εντωμεταξύ το «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά» έχει αποκτήσει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου μπορείς να δεις τις φωτογραφίες και τα video από την πρώτη ανάγνωση των πρωταγωνιστών και να διαπιστώσεις ότι η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους μένει αναλλοίωτη στον χρόνο ακόμα κι αν εκείνοι δεν έμειναν.

 

 

Οι άλλοτε φοιτητές της σειράς χρειάζονται πλέον γυαλιά για να διαβάσουν όπως λέει ο Άλκης Κούρκουλος. Άλλωστε όπως έχουν πει όλοι σε συνεντεύξεις τους, το «Λόγω Τιμής» η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία για τους περισσότερους, τους έδεσε για πάντα και τους έκανε να διατηρούν μεταξύ τους θερμούς δεσμούς ακόμα κι αν δεν βρίσκονταν τόσο συχνά. Η χημεία υπάρχει, οι προθέσεις υπάρχουν, τα γυρίσματα προχωρούν κι εμείς αναμένουμε το αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/logotimis